sarmaliklahana first-name-momyy 14 aylık 10500 gr 77 cm kızım 😇 herşeyi yiyor maşallah yemeyi cok seviyor.
cydcvk first-name-momyy tabi ki olmaz depoları boşalır anemi olur çocuk. Temiz içerikli ocean marka var eczaneden alıverin ömür boyu çocugu kansız mı bırakıcaksınız 2 damla kan ilacı vermemek için
Lahe12 cydcvk bende o markayı kullanıyorum ama bebeğimin süt alerjisi var acaba diyorum etki eder mi ilacın içinde süt var mı bilmiyorum
first-name-momyy cydcvk ondan değilde çevremde kimsede görmedim kullananı hatta damla verildiğini burdaki bi posttan gördüm merak ettim her bebeğe mi veriliyor yoksa sadece ona mı verdiler diye
Urazgbc first-name-momyy anne sütü ile besleniyor sadece dışarıdaysak eğer emzirme rahat olmadığından mama veriyorum
Dgndrmz first-name-momyy aralıkta 3 bucuk yaşına gircek 17 kilo en son 106 cm civarıydı boyu. Hep küçük aylık bebiş anneleri yazıyo bide büyük oğluşu olan bi anne yazsın dedim 😍😁😁😁
Ayseey barbunyalikek 35+0 da 2.200 olarak doğdu canım küvezde 37 gün kaldı 1900 e düştü şu an 58 gunluguz 2.700 kilosu