Ayseey barbunyalikek 35+0 da 2.200 olarak doğdu canım küvezde 37 gün kaldı 1900 e düştü şu an 58 gunluguz 2.700 kilosu
Aselkusum16 first-name-momyy 1,5 yaşında 14 kilo 89 cm .. emerek uyuyor onun dışında evde ne pişerse onu yediriyorum her gün çorbasınıda yaparım ekstradan
first-name-momyy cydcvk ondan değilde çevremde kimsede görmedim kullananı hatta damla verildiğini burdaki bi posttan gördüm merak ettim her bebeğe mi veriliyor yoksa sadece ona mı verdiler diye
Samsai first-name-momyy kızım 8 aylık 68 cm 7200 Gr alerjik bi bebek. Emziriyorum. Mamayı içmek istemiyor
first-name-momyy Seymaemre-asya34 Sağlığı sıkıntıya düşmüş olsa doktor müdahele ederdi kilo alması seni mutlu eder ama sağlıklı olmasını ön planda tut içini ferah tut
ipek_dfn22 first-name-momyy 2 aylik 5 kilo boyunu bilmiyorum herkes yanlış ölçüyor 😀 1. Ayında t8 cm 1 ay 19 günlük 56 cm 2 aylik yine 58 cm ben olctum 60 cm. Hangisi doğru anlamadım hastaneler ve sağlık ocaklafi farklı olcuyor
first-name-momyy ipek_dfn22 bizde aynısını kiloda yaşıyoruz sağlık ocağı 2 buçuk diyorsa 1 hafta sonra hastane 2 buçuk diyo 10 gr bile almadı mı 1 haftada boyu desen rastgele