oykumoms 1melek_annesiii biliyorum güzel bi koku🥰 ağır koku bende çok sevemiyorum çiçeksi meyvemsi biraz şekerli belki odunsu😄
Merakliannecik Lancome La vie est belle. Hayatımın parfümü ya. Çok denedim ama sonunda ona döndüm hep. Orijinali ama.
oykumoms sadeturkvatandasi az önce eşimin parfümünü kullandım onu söyleyeyim o zaman diesel fuel for life inşallah erkek parfümlerini seven tek ben değilimdir 😂
uzaysmum Dolce Gabbana intense.. bnm için böyle bi koku yok. Ama çok pahalı şimdi uçtu fiyatı. Onu alana kadar arada farklı kokular dönüyorum tabi oğlum doğduğundan beri parfüm sıkmıyorum
beasmir Bende farmasi nin omina parfümünü kullanıyorum çok güzel çiçeksi ağır kokular sevmiyorum başım ağrıyor hemen tabi bebek olduğu için pek kullanmıyorum
oykumoms beasmir farmasi’nde bir iki kokusunu kullanmıştım çiçeksi ise denerim ağır koku bende çok sevemiyorum 🤗
delirmeceler oykumoms miss dior cherry ben şekerli koku kullanabiliyorum bu çok hafif özel günlerde sadece kullanıyorum çünkü benimde koku hassasiyetim var bir süreden sonra midem bulanıyor daralıyorum günlük sadece deodarant kullanırım bir deneyin derim
oykumoms delirmeceler evet kaydettiklerimin arasında o da vardı sıra gelmedi 😄 hafif şekerli olunca ben de seviyorum 🙈