Dondurmalikahve ikikereannee Bende sizin gibiyim hem bı parfüme o kadar para verecek durumum yok fazla parfüm kullanmam sıktığım olsa olsa 1 fiş elimdeki parfüm 100 150 lira bişey ama maşallah burda yazılanlara baktım 1 2 bin liralık parfüm 😀😂 Yalnız olmadığımı bilmek güzel ama 😀
oykumoms ikikereannee sabit kokuda kalmakta güzel bütünleşiyorsun ama oda parfümlerine bile düşkünlüğüm var güzel farklı kokuları seviyorum 😄🙈
oykumoms MeleKk34 benim kokuma alışkın kızımda bende etkilenir diye sürekli sıkmıyorum. Kızım emmediği için artık parfümlerime kavuştum 😄
3yasakadarsifirekran oykumoms ahh ahh anne olmadan önce her ay 1 şişe bitirirdim😀😀 yves saint laurent black opimum ve lancome hipnoze kullanıyorum tabiki doldurma😀 avon perceve de bayılırım
oykumoms 1melek_annesiii biliyorum güzel bi koku🥰 ağır koku bende çok sevemiyorum çiçeksi meyvemsi biraz şekerli belki odunsu😄
Merakliannecik Lancome La vie est belle. Hayatımın parfümü ya. Çok denedim ama sonunda ona döndüm hep. Orijinali ama.
oykumoms sadeturkvatandasi az önce eşimin parfümünü kullandım onu söyleyeyim o zaman diesel fuel for life inşallah erkek parfümlerini seven tek ben değilimdir 😂
uzaysmum Dolce Gabbana intense.. bnm için böyle bi koku yok. Ama çok pahalı şimdi uçtu fiyatı. Onu alana kadar arada farklı kokular dönüyorum tabi oğlum doğduğundan beri parfüm sıkmıyorum