[silindi] Mizmizmyrtle Benim telefonumda iPhone ama hiç bişi çalmadı😂ben de bekledim çalsın diye, hiç hayal ettiğim gibi olmadı😂😂
Metesmom Saafie Ay tatbikatta tv’de edis martılar çaldı çok güldüm😂 her olayda trajikomik bi şeyler yaşanıyo hiç şaşırtmıyoruz
YigitAlpsMom Mizmizmyrtle benimki android telefon elimdeydi haberim olmasına rağmen çalinca korktum :D
kahvekokusuu Mizmizmyrtle benim xiaomi siren yazısı keranda vardı ama telefonun sesi kısık olduğu için sesi çıkmadı 🤭 siren sesi calmayanlarin telefonundaki acil durum bildirim msjlari aktif değildir
2prnses1prens Saafie ay hiç ciddiye almamıştm zaten 😂😂 şaka gibi günlerdir abarttıkları bumuydu 😂 benm telefon geç çaldı eşimin telefonu dahada geç çaldı😂
Busragokceberra hemsireemom Aynen belki de ama eğer deprem durumunda otomatik gerçekten uyarı gelmesi durumunu hayata gecirirlerse büyük eksiklik var şuan oturtmak için çalışma yapmaları gerek
Busragokceberra Dondurmalikahve Ayy baya kötüsün sen inşallah bir an önce iyileşirsin canım 🤲 çok çok geçmiş olsun bulantı için kraker ya da zeytin ye belki keser biraz
2prnses1prens Saafie bende acaba gerçek deprep falan placakta milleti tatnikat diye kandırıyolar mı ki diye düşünmüştüm 😂 böyle şeylerde üstlerine yok zatenn