agns Benim için yeni bir yıla girmek gibiydi son ana kadar hazirlan herşeyi düşün heyecanlan geri say anaaaa girdik mi bitti hadi dağılalım ahahaa 😝
pembehanm Bizim ilçede camşde anıns oldu o da hoca mı baska bırı anlamadım çokun galhmayın dıye şiveli konusunda olayın ciddiyetinden cıktım ilahi amca ya😁😁😁
Derinnn0 Saafie sms gelmedi, telefon ötmedi, Tv’de on saniye yere çök kapan yaptılar bitti, en kapsamlı tatbikat yazıyor alt yazıda 😂😂 halbuki herkese toplanma alanı bildirilse falan, ki tatbikata gelene kadar ne eksikler var deprem için 😕
Dondurmalikahve Busragokceberra Teşekkür ederim canım 💐 Yani sancım çok 2 serum yedim anca kendime geldim. Sabah öğlen arası kusma vardı şu an sadece bulantı var üstüne regliyim her yerim ağrıyor. Su içmeye çalıyorum ama midem bulanıyor.
Deletedmom_24 Mizmizmyrtle benim iPhone değil samsun çaldı bende iPhone özel değil galiba . Bazı uygulamalar eski telefonlar da indiriliyor kaldırmıyor diye onun gibi bisey galiba 🤷♀️
Mizmizmyrtle Musabnannesi Dondurmalikahve @hemsireemom @Saafie @Minkpndam @UzayliOzge @MinnakvLiva @Rika @Deletedmom_24 🤷🏻♀️
Birdunyabircennetannesi Saafie Yok bacım o kadar değil 😅 Eşime de gelmedi. Xiomi izin vermedi demekki 😅
Busragokceberra Dondurmalikahve Ayy baya kötüsün sen inşallah bir an önce iyileşirsin canım 🤲 çok çok geçmiş olsun bulantı için kraker ya da zeytin ye belki keser biraz