Besraesin siyah3430 kan vereceğim sabah umarım dediğiniz gibidir baya oldu yapalı 5 de yapmıstım hatta geçen gün mukuslu bebegımın kakası annem hamıle kalmayasın demıstı sacma gelmıstı aklıma soktu dıye test yaptım ama
Maviimm Besraesin bende bi kere hamile olmamama rağmen bekleyen testim çift çizgiydi. Yani ilk beş dk çok önemli lütfen bikaç saat geçtiyse test üzerinden pek güvenmeyin ve tekrarlayın
Dilaylaa Besraesin kusura bakmayın ama bu bile bile lades. Minicik daha yeni dogan bebeğiniz var.neden kendinizi sansa bırakıyorsunuz yanlış anlamayın sizi ve bebeği düşündüğüm için yazıyorum ama umarım değilsinizdir ne diyim
S_x_w Besraesin 1. Süt korumaz 🥲 2. Geri çekilme bir koruma yöntemi değildir🙃 3. Hayırlı olsun demeden önce bir kan testi vermenizi öneririm🫣
Besraesin Dilaylaa haklısınız eşimi af edersiniz prezervatife bı kabullendıremedım bende ılaç taraftarı olan bırı degılım kullanılıyormu onu bıle bılmıyorum doktora gıdıp spral taktıracaktm fırsat bulamadım
Besraesin Dilaylaa haklısınız gerçekten yarın sonucu tekrar paylasırım umarım değilimdir rabbim isteyene versın
Besraesin 1234___ ınsanlar gep oyle dıyor ya bende emzırırken ogrendım hatta o ısın sakası sut meselesı o sekılde paylasmak ıstedım yazın hemen dıye 😏
Lalekalbur20 Besraesin 5 dakikadan sonra çıktıysa ikinci çizgi büyük ihtimalle hamile değilsiniz. Acile gidip kan testi yaptırın
1234560 Besraesin 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 kim dedi sana süt korur ya ! İnternet var her yerde doktor da var . Niye sormuyorsun? Sut korur diye bir şey yok hamilesin iste
Besraesin 1234560 sakin ol oncelıkle dikkat çekmesi açısından öyle yazdım ona guvendıgım ıcın degıl oyle derler hep dıye
Besraesin Adamelis12 ılk cızgı cıktı bı kac dk bekledım baktım cıkmıyor sevınerek attım tekrar bı bakayım dedım bunu gordum
Besraesin Deletedmom_101 ben bagdastırmadım annem oyle desı desım be sacma bununla onun ne alakası var ıcıme suphe doğdun istemsiz ve bunu gördüm hala sacma yanı
1234560 Besraesin Geri çekilme doğum kontrol yöntemi değildir de diyor doktorlar. Zevk suyunda hamile kalmaya yetecek kadar sperm mevcut . Geri çekilme yaparak korunmuş olmuyorsun
Musabnannesi Besraesin inşallah hamilelik yoktur. Kan testinin sonucunu öğrenince buraya da yazar mısın 🙃