Besraesin Yanlış görüyorsun deyin hanımlar ellerim titriyor çöpe atmıştım tek çizgi net çıkınca bi bakayım dedim ıkıncı cızgı sılık gibi gerçek olmasın 3 ay 3 gunluk bebeğim daha
Besraesin Mizmizmyrtle ya işin şakası o öyle derler diye dedim ama nasıl oldu ne zaman oldu aklım almıyor geri çekilme olarak korunuyorduk
Besraesin siyah3430 kan vereceğim sabah umarım dediğiniz gibidir baya oldu yapalı 5 de yapmıstım hatta geçen gün mukuslu bebegımın kakası annem hamıle kalmayasın demıstı sacma gelmıstı aklıma soktu dıye test yaptım ama
Besraesin 1234___ ınsanlar gep oyle dıyor ya bende emzırırken ogrendım hatta o ısın sakası sut meselesı o sekılde paylasmak ıstedım yazın hemen dıye 😏
Besraesin Dilaylaa o işin şakası tabi öyle diyorlar diye oyle başlık yazdım inanın aklım almıyor dikkat etmemize rağmen
1234560 Besraesin Geri çekilme doğum kontrol yöntemi değildir de diyor doktorlar. Zevk suyunda hamile kalmaya yetecek kadar sperm mevcut . Geri çekilme yaparak korunmuş olmuyorsun
MinnakvLiva Besraesin korunma yöntemi değil ki o kızıma öyle hamile kaldım hemde hap kullanıyodum doğum kontrol hapı
Mizmizmyrtle Besraesin hamile kalmasaydınız şaşırmanız normal de geri çekilmeyle hamile kalmanıza şaşırmanız garip :D
Nursenac Besraesin canım 5 dk bekleyip baktıysan ikinci çizgi çıkmadıysa sorun yok bekledikçe diğer çizgi belirir. Tekrar bir test alıp sabah bişey yemeden ilk idrarınla tekrar yap. Süt korumaz tabiki öyle bir gücü kuvveti yok 😂 aile planlaması hakkında sağlık ocağınla görüşebilirsin.
Merve-miray Dilaylaa Bence nasip işi. Kızım 2.5 yaşında hep geri çekilme oldu. Kızım doğmadan önce de hep geri çekilmeydi
Adamelis12 Besraesin süt asla korumaz. Geri çekilme korunma yöntemi asla değildir. 🙄 2. Çizgi 10 dakikadan sonra çıktıysa geçerli değildir. En kolayı kan verip öğrenebilirsiniz 🙏
Besraesin Adamelis12 ılk cızgı cıktı bı kac dk bekledım baktım cıkmıyor sevınerek attım tekrar bı bakayım dedım bunu gordum