1_anne Besraesin canım süt falan korumuyor malesef. Öyle olsaydı 5 aylık oğlum varken diğerine Hamile kalmazdım. Yalan yalan yalan yalan
Linaamom Besraesin ilk 5 dk içinde çift çıkarsa hamile 5dk dan sonra çift çıkarsa sayılmıyor. Ama siz emin olmak için kan verin şüphe kalmasın
Besraesin Dilaylaa haklısınız eşimi af edersiniz prezervatife bı kabullendıremedım bende ılaç taraftarı olan bırı degılım kullanılıyormu onu bıle bılmıyorum doktora gıdıp spral taktıracaktm fırsat bulamadım
Deletedmom_58 Süt korur diye eskilerin cahilleri derdi. Gelmişiz 21.yuzyila hala bilinmemesi garip 🤷♀️
MinnakvLiva Besraesin korunma yöntemi değil ki o kızıma öyle hamile kaldım hemde hap kullanıyodum doğum kontrol hapı
Mizmizmyrtle Besraesin hamile kalmasaydınız şaşırmanız normal de geri çekilmeyle hamile kalmanıza şaşırmanız garip :D
Musabnannesi Besraesin inşallah hamilelik yoktur. Kan testinin sonucunu öğrenince buraya da yazar mısın 🙃
Besraesin Deletedmom_101 ben bagdastırmadım annem oyle desı desım be sacma bununla onun ne alakası var ıcıme suphe doğdun istemsiz ve bunu gördüm hala sacma yanı
papatyataneleriii Besraesin Bende ikiniciye hamile kaldığımda annemin içine doğmuştu o söylemişti ben inanmak istemedim oğlum 9 aylıktı ikinciyi kaldıracak halim yoktu içime şüphe düştü test yaptım ve iki aylık hamile olduğumu öğrenmiştim