TosbiginnnAnnesii Brutal-Betty sanırım verılmıyormuş , mesele ben yenı yakmaya basladım bu ayın sonunda yardım sıfırlanıyırmu acaba ptt değilde baska nerden öğrenebılırız acaba bunu,, fatura ıbraz edıyosun karta yatmıyor
Brutal-Betty TosbiginnnAnnesii evet bende öyle bu ay 175 geldi ama çıkan yardım 675 üstünü gelecek ay kullanabiliyoz mu yoksa ne oluyor bilmiyorum yarın soracam
Alya-Sena Brutal-Betty aynen ya bebek var diye yeni yaktm bilseydim gecen aydan yakardim para bosuna gitmezdi suanki 125 tl faturam bana 625 cikmis yarin sorucm bakim bu ay sonuna kadar silinmezse bidaki ay geleni odiyim
Aysgl_clk12 Alya-Sena elektrikler de ocak şubat sonuna kadarmış bakın ptt kurum ödemesine girin orda paranız yattıysa bakın detaya son ödeme tarihi gösteriyor
Brutal-Betty Aysgl_clk12 kesin mi acaba herkesin aklında bu soru var çünkü bu ay az geldi yakmadim için daha Yeni başladım yakmaya gelecek aya aktarma yapmazsa çok kötü 🤷
mavilimsi Brutal-Betty ben geçen sene doğalgaz destekten faydalanmıştım. yanlız bizim merkezî sistem olunca bende sıcak su ve tüpün faturası ayrı geliyordu.onun faturasını alıp ptt den ne kadar geldiyse ay ay düşüyordu.hatta destek bitene kadar 120 tl içerde kaldı süre bitince o para içerde kalmıştı alamadım.marta kadar süresi var
Brutal-Betty ArenAta valla öyle 1 aylık fatura bile ,675 değil gerçekten az yatmış ama buna da şükür ne yapalım
ArenAta Brutal-Betty walla şeyi şeyini ödemiyor derler bizde de simdi demeyeyim onu tabii şükür o ayrı :)
ArenAta Hesaba aktarılabiliyor deniyordu ama emin değilim her ay düşse de ne kadar düsecek kii toplam tutardan acaba yada 500 cikti diyelim 500 fatura gelirse tamamını 1 seferde mi alıyor kafamda deli sorular :) 1 kiside kullanmadi mi ya şuni net cvp yok 😀
shining_star Bnada 775 yatmış çok az bncede bı aylık değil kızlar bitene kdr kullanabiliyorsunuz 3 5 ay kaç ay sürerse artık bahardakini görümcem aldı öyleydi yani
ArenAta shining_star walla yine sen iyisin kuzum benim 550 🙈🤔 onceki gelenlere gore veya kisi sayisina gire mi hesplaniyor acaba rastgele mi bilemedim bize oyle aman aman gelmzdi hani max 600 frlan ama tabii zam gelmis dogalgaza simdi o rakamlari gormek güç olacak katlayck faturalar 968848484 katına 🧐
Oscarasar Mizmizmyrtle şimdi başvuru yapsakta iki kere verilir mi acaba.bu arada annem için başvuracağım ama aile sosyal desteği alıyor o kesilirmi