masterana0 Deletedmom_25 kaynar suya biraz çamaşır suyu koyup bayağ Bi bekletiyorum yeni gibi oluyor. Koktuğu zaman kirlendiği zaman yapıyorum
Grupyildizi theAna bende ayni oyle yapiyorum hem guzel kokuyor hemde sicak suyla yikarken kir aktigi yagin cozuldugu anlasiliyor hemde bez daha temiz gorunuyor
Grupyildizi Birde kizlar size bir tavsiyede.bulunuyim ocaktaki o gumus olan gözler nasil parlatilir soyluyim zimpara varya siyah kagit onunla ilk once ocak gozune beyaz sabun surun snra zimparalayin nadil parliyor yeni gibi oluyor
Noname21 Halemerc camasir makinasina kıyafetler ile atılmıyor ise bence sorun yok bunun icin var sonuçta
halamidagakaldirmislar Tezgah bezini bulaşık detarjanıyla sıcak suda elimde yıkarım direkt petek üstüne asar kuruturum, yıprandığında değiştirrim hiç koku vs olmaz eğer ıslak bıraktıysam olur o zamanda değiştiririm
Kuzeymommms Deletedmom_25 bim in 2 li paket cam bezi var mavi yeşil havlu olanlara nazaran daha geç koku yapıyor tavsiye ederim ben kullanıyorum memnunum
Ballkizimm Deletedmom_25 bir legene kaynar su dolduruyorum. Icine beyaz camasirlara kullandigim toz deterjani dokuyorum 1 cay bardagi kadar. Sonra el bezileri icine koyup kasikla biraz karistiriyorum. Bunu gece yatmadan yapiyorum. Sabaha kadar suda bekliyor. Sabaha yeni alinmis gibi oluyor.. suyun rengini de gormeniz lazim…. camaair suyulu suya koymayin kizlar el bezinin rengini solduruyor.. benim anlattigim sekil yapin cok memnun kalicaksiniz… 🌸
Koalina Deletedmom_25 Sürekli socak suda fairy ve domestosa bastırıyorum hiç kokmadı daha şimdiye kadar.
Deletedmom_25 Senemmm11 valla ben sofra ve bezleri hep elde yıkıyorum banyoda haa bak topluca temizlik bezleri vs yıkanırsa atılır diğer türlü kıyafetlerle sofra bezi yıkayanlar var
-_-hUysUzvetatlikadin Deletedmom_25 mutfak bezim şu havlu gibi olan mikrofiber bezlerden küçük bir leğenim var gece yatmadan önce o bezleri domestoslu kaynar suya atıyorum sabah peteğe asıyorum kurutuyorum. Koku olmasının sebebi bakteri üretmesi ıslak yada nemli kalıyor ondan ben işim biter bitmez asarım bi yere. Süngeri hayatımdan çıkarttım rahatladım artık kabak lifi kullanıyorum. (Çamaşırlar içinde aynı şey geçerli kokuyorsa bakteriden nemli kaldığından burnunda tek çözümü maalesef klor)
Senemmm11 Deletedmom_25 ben çamaşır suyuyla bulaşık deterjanıyla elimde yıkıyorum. Çok yağlı vs olunca kaynar suya çamaşır suyu deterjan koyup bekletiyorum temiz oluyor. Bide bazı mutfak bezleri oluyor şu mikrofiber diye piyasaya çıkan bezler varya onlar bi acayip kokuyo yıkayıp asınca bile ıslak kalan çamaşır kokusu kokuyo hiç sevmiyorum o bezleri. Ben klasik sarı bez kullanıyorum hiç koktuğunu görmedim
Deletedmom_25 Senemmm11 zaten hep sarı bezler kullanırdım ama baktım kokuyor ondan bu bezleri aldım ama yok bunlarda aynı yazın kokmuyorlar dikkat ettim
Aydanur_38 Deletedmom_25 suya koyuyorum tursil ve çamaşır suyu döküyorummis gibi oluyor her gün yatmadan önce koyuyorum sabaha kadar duruyor deneyin derim tertemizde oluyor
Deletedmom_25 Aydanur_38 mutlaka yapıcam önerileri bir evde mutfak tuvalet banyo tertemiz olsun istiyorum bez de kokunca sabaha sanki temiz olmamış hiçbirlerim gibime geliyor ondan burada sormak istedim
Senibidasanaelikopteryokbuson Deletedmom_25 mutfak tezgahının altında kucuk kabım var ıkı uc tane elbezj bırıkınce aksamdan kaynar suyla camasır suyuna koyuyorm ona sabah yıkıyorum
de25 Deletedmom_25 ben kaynar suda bulasik makina deterjaniyla elimde yikiyorum mutfakta bi yere guzelce asiyorum sabah kalkiyorum mis gibi kokuyor ve benim bezlerim hic koku yapmaz cunku her kullandigimda yikayip asiyorum nemli kalmasin diye
Deletedmom_25 de25 bende hep çamasırsuyu sirke bazen koyuyorumeama senin dedigini de yapıcam bulaşık deterjan hiç denemedim
de25 Deletedmom_25 camasir makinesinin deterjani olcak aksamdan bi kabin icine sicak suyla makina deterjani dok birak sabah bak kirli su olcak 👍