EsraElisa Deletedmom_25 makina ya atıyorum hafta bir yada 2 haftada bir nem varsa kokar asın Bi yere kurusun yada askılı var oraya asın sarı bezler çabuk kokuyor yağa falan çok temas etmeyin yada bezinizi başka çeşit alın
Deletedmom_25 Halemerc yeni ne bilim iç çamaşırı kıyafet atıyoruz sonuçta mutfak bezi hijyen bakımından atılmamalı diye düşünüyorum
[silindi] Deletedmom_25 bana da hijyen gelmedi ki ağır lekeleri bile önce elimde yıkar sudan geçirir öyle atarım makineye.
MinnakvLiva Deletedmom_25 Allah iyiliğini versin 😂😂 şu duru granül matik varya bezleri makinede onunla yıka çok güzel kokuyorlar hemde renkleri canlı kalıyor
Liyaveannesi Deletedmom_25 pella bezler mutfakta kullanımı nasıl canım ben cam için toz için kullanıyorum da mutfakta denemedim iyi oluyor mu
EsraElisa Deletedmom_25 hiç kullanmadım bilmiyorum onu ama eşimin araba camı temizleme bezi vardı eci taşırken bizimkiler kullanmıştı bende kullandım harikaydı ne leke yutuyodu ne koku noldu beze bilmiyorum evi taşıdım kaybettim eşim gördü bu beze maptınız dedi bu araba bezi falan dedi bnde yaa dedim diyorum ne güzel bez yine alırım falan😅
EsraElisa Tomvejery 1 senedir bez almıyorum Bi kaç bezin var bide 1 paket var nasıl 1 haftada eskiyor merak ettim yani sünger herneysede bez uzun gidiyo ya hani tm değişiyorum sık ama 1 hafta çok kısa değilmi ya
Tomvejery EsraElisa 1 senedir bez almamak bana anormal geldi valla eskiidigi için atmıyorum ki koltugu için atıyorum ben her yeri siliyoruz sonucta özellikle mutfak masası ekmek VS koyuyoruz benim midem almıyo o yüzden
Grupyildizi theAna bende ayni oyle yapiyorum hem guzel kokuyor hemde sicak suyla yikarken kir aktigi yagin cozuldugu anlasiliyor hemde bez daha temiz gorunuyor
masterana0 Deletedmom_25 kaynar suya biraz çamaşır suyu koyup bayağ Bi bekletiyorum yeni gibi oluyor. Koktuğu zaman kirlendiği zaman yapıyorum
Grupyildizi Birde kizlar size bir tavsiyede.bulunuyim ocaktaki o gumus olan gözler nasil parlatilir soyluyim zimpara varya siyah kagit onunla ilk once ocak gozune beyaz sabun surun snra zimparalayin nadil parliyor yeni gibi oluyor