Glhnglcn Aişe Gülru kızımın adı Aişe "Rahat yaşam süren “Bolluk içinde yaşayan” demektir Gülru “gül yüzlü al yanaklı” anlamında ☘️
ikra_keles Ayseee60 Mısra Liya 🙃 Mısra şiirdeki dizelerden her biri Liya ise sabrın en güzeli,en sabırlı demek💕
Nazlinci Ayseee60 canım kızımın adı “Inci” anlamı: istiridye ve benzeri kimi kavkılı deniz hayvanlarının içerisinde oluşan ve genellikle süs eşyası yapımında kullanılan, çok değerli, küçük, yuvarlak, sert ve sedef renkli tane.
busraalkan_ eftalyamom26 Çok nadir isimlerden 🤗adı gibi yaşasın adı gibi olsun inşallah Sizin adınız nedir bakim oturduğum yerde biri daha koymuştu belki o olabilirsin 🤣🤣
Mira__ ElisaMom_ Melina Alâ : Melina Yunancada Balım İtalyanca da Küçük elma demekmiş ama bunları sonradan öğrendim tabiki de Alâ da Arapçada iyi güzelmiş demekmiş ama ben kuranı Kerim mealinde görmüştüm hoşuma gitti diye.. Sayra Nas : İbranice de prenses , ve bir çok anlamı da var .. Nas ise sure koydum.
eftalyamom26 busraalkan_ bilge ismim ☺️ bizim kızın ismi akça eftalya iki ismi var bende kimse kıymamıştır diye düşündüm ama varmış meğer ☺️