Benherseydenoncebiranneyim tugcaduman bu aylarda oluyormuş parmaklarını emmek normalmiş. Ben elini ağzına çok sokunca öğürtüyor kendini bazen o zaman engel oluyorum
Benherseydenoncebiranneyim Mediha123- salla dur yöntemini duymuştum onu mutlaka araştırıcam. Desteksiz nasıl uyur başka hiç bilmiyorum valla. Bıraktığımda kendi kendine asla uyumuyor
Derinsu2 Benherseydenoncebiranneyim aman varsın salayarak uyusun sizin ilkmi bizim ilk valla öyle böyle herşeyin tadını çıkarmaya bakiyoz taş atiyozda kolumuzmu yoruluyor sanki
Benherseydenoncebiranneyim Lidya-t ay ne güzel yaa. Sallama alışkanlığından vazgeçiririm inşallah ben de
Benherseydenoncebiranneyim tarcinnn benimki 40ının içindeyken emerek uyuyordu. Büyüdükçe memede uyumamaya başladı. Uyusa da kısa bi süre sonra uyanıyor mutlaka
tarcinnn Benherseydenoncebiranneyim benim de 2 ay öyle uyudu sonra kendiliğinden bıraktı. Ama gece uykusu öncesi istiyor mutlaka
[silindi] Benherseydenoncebiranneyim pusette uyuması sağlıklı değil Hiç sallayarak uyutmadım Nasıl alışırsa öyle gidiyor Sallamayı hiç öğretmedim Battaniyesi var onu örtüp ucunu elinin yanına koyuyorum biraz da bir gözünün ucunu kapatıyorum uyku ritüelimiz bu Ne zaman böyle yapsam uyuyacağını anlıyor evet bazen ağlıyor ama uyuyır kendi kendine 4 ay olduk doğduğundan beri hiç uyutma şeklimi bozmadım
fatmaasil Lidya-t bebeğiniz gazsız olmalı ama o zaman ben kesinlikle uyutamıyordum komikti üç buçuk aylık şu an gazı azaldı ama battaniye de sallanıyor ve bu durum iyice canımı sıkmaya başladı nasıl bıraktıracağım bilmiyorum
Benherseydenoncebiranneyim Derinsu2 bizimki de ilk. Büyüyüp iyiyce kilo alınca sallarken kolumuz bacağımız yorulcak ama 😄
parisbebek90 Derinsu2 teşekkür ederim. İnstagramda buse Mehmet çifti var. Oda pışpışlayarak uyutuyor ondan gördüm 🤗