Seydaisik Yasirefeninannesi Benimde bebeğim 2 ay 22 günlük bu dönemde inanılmaz huzursuz mama içmiyor kucağıma alıp gezdire gezdire içiriyorum, bi kaç arkadaşım da aynı sorunu yaşıyormuş sanırım bu aylarda normal🤦🏻♀️
Muhmmd Yasirefeninannesi mrb ne yaptiniz acaba bebeginize bi çözüm bulabildinizmi şu an bizde ayni durumu yasiyiruzda bizde sma kullaniyoruz bi haftadir mamayi yemiyoru biberonu agzina koydugum gibi kendini cekiyor elleriyle beni itiyor ne yapacam sasirdim
Aysgl_clk12 Yasirefeninannesi bende iki üç haftadır aynı durumdayım yardımcı olunm lütfen benimkinde uykunun içinde veriyorum içiyor uyanık olunca yitiyor almıyor aç olduğu halde uyuyunca alıyor
Muhmmd Yasirefeninannesi ne kadar surdu peki ya bende ne yapacagimi sasirmis durumdayim ancak uykuda yada dediginiz gibi bir zar zor bir sekilde oyalayip bi 10 saniyelik falan aliyor sonra birakiyor ve ac oldugu icin huysuz oluyor
Yasirefeninannesi Aysgl_clk12 geciyor bende sizin gbi stres yapiyodum bosyere bi muddet kasikla verin ben basini yastiga koyup oyun oynatarak ilahi acarak kuran acarak iciriyodum zaten duzeliyo zmaanla
Muhmmd Yasirefeninannesi of ya insallah bi an once gecer 1 hafta oldu kizim boyle gercekten bu bir hafta icinde cok yiprandim
ElifMinel Yase26 nerden ne kadara temin ediyorsunuz acaba bu mamayı cok duydum da fiyatınida öğrenebilir miyim
Yase26 ElifMinel araştırıyorum en uygun cıvıl e bebekte var orda 150 TL marketlerde de 180 TL ben bebek mağazalarından alıyorum zora kalmadıkça ve çok memnunuz sadece biraz öteki mamalardan pahalı ama hakkını veriyo gaz kabızlık yapmıyo
ElifMinel Yase26 allah var bebelacta yapmadı kizimda sorun ona gecmek istiyorum ama bir yandan da bunu içmişken hic kafasini karıştırmak istemiyorum
Hale0108 Yasirefeninannesi merhaba durumunuz ne zaman başladı ve ne kadar sürdü acaba? Ne yaptınız bu süreçte gün içinde ne kadar verebildiniz mama?
Yasirefeninannesi Hale0108 cnm yine ara ara yapiyor ama hepsini icirtiriyorum ayagimda sallayarak salavat dinleterek az kalsada kasikla bi sekildr icittiriyorum biberon sayisi dusmedi hic
Yasirefeninannesi Hale0108 genelde 4 5 saat 120 150 ama 3 saat plursa 90 yada 120 cnm hepsini icirttiriyorum