Yasirefeninannesi Bebegime sma veriyorum son zamanlarda icmek istemiyorum icine az bsg hakiki pekmez katsam bsy olurmu tat olsun diye cok az
Mom_91 Yasirefeninannesi kalsın suan aynı durumu bende yaşıyorum içmek istemiyor sma kullanıyoruz bizde
Yase26 Yasirefeninannesi biz de ilk Aptamil kullanıyorduk kuvezde alıştırmislar aldm baktım çocuğu gaz bombası yaptı değiştirdim hipp combiotoic organik aldım ve çok memnunuz ne gaz ne de kabız yaptı çoğu kişide memnun özellikle gazlı bebekler için en ideal mama bence 👍🏻
Zorbey Yasirefeninannesi merhaba benim bebeğimde yedi aylık aynı sorunları yaşadım üç defa mama değiştirdim çok üzülüyodum çünkü anne sütü almiyo artık uyku arasinda veriyorum biberonu fakat iki üç gündür yavaş yavaş tekrar alisiyo sabır
koalamiyim Yasirefeninannesi mama reddi değil de biberon reddi de olabiliyor bazen. Biz doğduğundan beri avent kullanıyorduk, reddedince nuk’a geçtik sorun çözüldü🙈
Ilaydae Mom_91 aynı şeyi bende yaşıyorum normalde içerdi 1-2 aydır içmiyot sma mamayı bebekac gold aldm ondada aynı
Esil0annesi Bende sma kullanıyorum Şuan bundan önce aptamil kullanıyordum belki tiksindi diye değiştirdim yine içmiyo 4 aylık oldu bugün resmen bana kan yutturuyo🤦🏻♀️
Yasirefeninannesi Esil0annesi banada ya yarisina gelince icmiyo similac verdim onuda icmedi acmi degil bilememdim memede emiyor cunku mamalari karistirip verenler vardi oyle yapsakmiki ya
Mom_91 Biz ilk mamaya aptamile başladık çok gaz yaptı kakasını geç yapıyordu golden goat var onuda öneririm oda çom iştah açıyor gaz yapmıyor eşim mamanın adını unutup sma almış bunu sevmedi bu sefer değiştirip tekrar golden goata dönsem içer mi acaba
Yasirefeninannesi Mom_91 evet icer tadini bilir valla bebekler cok fena ya ne yapcagimi sasirdim ya artik elimi itiyo ya icmek istemiyo 4 sylik olduk daha yeni
Ilaydae Yasirefeninannesi hiç bir fikrim yok naptıysam olmuyor 9 aya kadar mamayı seven çocuk 9. Ayında reddetmeye başladı ilk mamamız hipp combiotic di reddedince sma aldık onu biraz içti sonra onuda reddedince bebelac aldk yine aynı. 9 aylıgından beri ugrasıyorum artk pes ediyorum yaşına giricek haftaya mecburen bırakıcam mamayı. Herobaby iyi geceler maması aldık uykuda onu veriyorum muzlu irmikli severek içiyor sabahlarıda süte başladım sütü bile zorla içiyor şaşırdım artk.
Yasirefeninannesi Yase26 cok sukur gaz sorunumjz bitti ama tadini mi begenmiyor tokmu ondanmi icmiuo bilemedim
ElifMinel Yase26 nerden ne kadara temin ediyorsunuz acaba bu mamayı cok duydum da fiyatınida öğrenebilir miyim