pogacayanakk saksidegilim Adana’da 30 dakıka bebek spa, masaj, 3 konsept fotoğraf çekimi, mayo bez alt açma örtüsü anne için el masajı Bunların hepsi birlikte 190₺
saksidegilim mervekarr iyi yapmışsınız ya. Daha sonunu okumadan inşallah ödememişsinizdir dedim:) araştırırken sürekli online eğitim için reklamlar çıktı. Ama araştırdığım kadarıyla uygulamalı dersler de varmış. Böyle olması daha mantıklı değil mi. İş yeri açma belgesi için ne kadar ödemek lazım acaba bilginiz var mı?
mervekarr saksidegilim aslında kesin böyle bişey yapacak olsaydım bizde kızımı spaya götürdük orda sahibine ya da çalışanlara sorup bilgi alırdım mutlaka onlar sertifikasını nereden almış ne kadar masraf yapmış vs eğer böyle bi imkanınız varsa sizde bi gidince görüşün bence ya da instagram üzerinden seans için bilgi almak istiyorum diye msj atın sonra uygun dille bende böyle böyle düşünüyorum yardımcı olur musunuz diye sorarak konuşun belki bilgi verirler birde bayilik verenler oluyor
Alya-Sena saksidegilim ben bebegimin 40 konsepti icin goturmustm agustos ayinda 150 spa 35 konsept 185 verdim yani. Masaji mayo bez havlusu filan herseyi vardi dort dortluk diyebilirim suyu her seansda degistiriyorlar ben erken gittm biraz suyu yeni dolduruyorlardi. cekim alanlarida vardi da bebegm durmadi cekemedik. 4 senelik bi marka turkiyede ilk baby spa merkezi acan yer bayan bebek bakim egitmeni hamile yoga egitimi almis sube filanda veriyor
pogacayanakk saksidegilim evet merkezde. Ziyapaşadaydı yer Adana’yı biliyorsanız en merkezi konumlardan biri
saksidegilim mervekarr yaşadığım ilçede yok:) ama instagram üzerinden olabilir tabi. güvenilir bilgi verirler umarım:)
Asellmoms saksidegilim bizde baby spa açtık canım İstanbul Arnavutköy’e bayiden aldık ortak işe birlikte açtık baya kârlı bi iş tabiki ufak tefek masrafları oluyor ama altından kalkıyorsun bizde standart seans 300₺ Süslemeli seans 375₺😊😊
Ata-sMom58 Bende bu işi kurmak istiyorum 😍 her gittiğimde hayal ediyorum. Biz Niğde’de 4seansa 440tlye yazıldık Mayıs ayında ama şimdi ne kadar arttı bilmiyorum. Konsepti filan herşey dahil fotoğrafçı yok kendimiz çektik hep