saksidegilim Arkadaşlar aklımdan geçiyo. Ne kadara mâl olur nasıl olur düşünüyorum. İş kuranlar nasıl başladınız yazabilir misiniz. Spa deneyimleyenler rica etsem hangi şehirden saatliğine ne kadar ücret ödediniz.
Feyzosumunannesi saksidegilim ben 250 TL verdım mersinde 20 dakıka suda 10 dakıka masajı seans seklinde alsaydık 4 seansı 700 TL idi ama gecen aradım pahalanmıs 300 TL olmus seansı
Hansmomyy saksidegilim Kayseri’de 250 tl ödedik konsept olursa ek 100 tl daha veriyorsunuz yani 350 tlydi. 20 dk suda 20 dk masaj toplam 40 dk sürdü
Pirayee saksidegilim 120 150 arasiydi galiba ama 3 yıl önce.. cok bi masrafı yok gibiydi gittiğimiz yerde. Tabi şuan herşeyin fiyati uçtu ne kadar mal olur bilemem
mervekarr saksidegilim kızım doğduktan sonra ondan ayrılmayacağım bi işim olsun istedim bende biraz araştırdım malzemeleri tedarik etmek, insanların gelebileceği işlek yerlerde mekan açmak hem maliyetli hem zaman alacağı için gerçekten istekli ve kararlı olmak gerekiyor. Biraz yatırımınızın olması gerekiyor. Öncesinde sertifika aldınız mı nerede yaşıyorsunuz nerede açacaksınız
SunnyG 200 lira seansı, 4 seans olursa 700 tl. Ağustosta almıştık. 30 dk civarı su, 10 dk Spa. Fotoğraf çekimi. Ufak ikram da dahil. Ankara.
Hansmomyy saksidegilim 40 uçurmaydı safari konseptini seçmiştik bu arada yazmayı unutmuşum fotoğraf çekimi de vardı 2 konseptli
saksidegilim mervekarr peki açmayı düşünüyo musunuz hala? Sertifika almadım araştırma içindeyim. Masaj uzmanlığı için sertifikayı nereden alabilirim onu araştırıyorum. Nevşehirdeyim. Pek turistik olmayan bi ilçesi. Ama burada açmasam bile ileride diye düşünüyorum. seneye eşimin tayini çıkabilir gittiğimiz yerde olur belki. Şimdi açarsam arabanın modelini düşürebiliriz. İleride olursa bunun için bütçe ayırmış olabilirim.
kahvesever93 saksidegilim ben 30 dakikasına 250 ödedim. Ama birşey diyim mi bu işte kazanmak için biraz dikkat edilmesi gereken şeyler var. Mesela biz gittik, eşimin annesi babası ve arkadaşlarımız geldi. Oradaki kadın herkesi havuzun oraya sokmadı lobide oturttu sırayla girdiler yani. Eşim de buna takıldı . Daha sonra havuza oyuncak kabul etmiyoruz filan dediler ama biz sokmuştuk. Yani adamlar karar veriyor biraz da. Eğer sürekli müşteri istiyorsanız biraz onlara da hitap etmesi lazım. Anlatabildim mi? Yazın ben tekrar götürmek istiyorum oğlumu ama eşim kesinlikle istemez mesela oraya
saksidegilim kahvesever93 anladım. Suyun her bebekte mutlaka değiştirilmesi gerekiyo. Eğer aile istediyse oyuncak sokmayı ne gibi sakıncası var bilemedim. Suyu değiştirmiyo olabilirler. girmelerine neden izin verilmemiş belkide oda çok küçüktü uzun uzun kalmanız korona var diye sakıncalı bulunmuş olabilir. Hemen fotoğraf falan çekilip çıkılması rica edilebilirdi. İletişim tabiki önemli. Memnun ayrılmaları her işte olduğu gibi burda da önemli.
mervekarr saksidegilim instagramda reklamları çıktı karşıma sayfaya bilgi almak istiyorum diye msj attım numaramı alıp hemen aradılar bebek spa ve masaj teknikleri için 3000 civarında ücret istediler ben düşünüp haber vericem dedim ama zorla ikna etmeye çalıştılar hemen online üyelik yapıp derslere online girebilirsin dediler derslerin sonunda sınav yapıp belli bir notun üstünde alırsan sertifikayı almaya hak kazanıyormuşsun ama fazla ısrarcı olmaları bizi endişe ettirdi ödemedik ücretlerini ihtar çekip fes ettirdik
kahvesever93 saksidegilim Bu arada yanlıs oldu 30 dk değil 45 dakikaydı. Suyu değiştiriyorlarmış. Bir de ailelerin ilk torunu. Eşim zaten tek çocuk , o da haklı olarak girmeyin demelerine sinirlendi. Gerçi girip resim filan cekildik ama işte erkekler …