Zumrabusra Tugce 3ay 5 günlük uyku problemi hep kucakta gezinti şeklinde çok sıkıntılı oturduğum zaman çığlık çığlığına ağlıyor
ozlmaynnn Zumrabusra 3 ay 2 günlük bende de durum aynı bir de sürekli memede olmak istiyor çıldırmama az kaldı 😪
Cmm1 Zumrabusra bizde oyleyiz geceleri nasill ben yatakta yaninda yatiyorum mememide agzina veriyorum gotune pat pat pis pis oyle uyuyituz baska turlu mecalim kalmadi valla
Aysenur6616 Tugce 6ay 17günlüğüz çok şükür herşey iyi ama çok büyük bi emme problemimiz var emmek istemiyor ve sütüm de azalıyo galiba git gide 😢 hiç iyi bi dönem yaşamıyorum malesef 6.kötü geldii 😔
BB95 Aysenur6616 Sizi çok iyi anlıyorum biz de aynı durumdayız ve ne yaızk ki mama vermek zorunda kalıyorum emmediği için 😔
Tugce Aysenur6616 Yatarak emzirmeyi deniyor musunuz acaba? 4-5 ay civarı bizde de inanılmaz bir çevreye odaklanma oldu. O pozisyon ile idare ettik.
g_izemm38 Tugce 10 ay 20 günlüğüz sürekli ağlama uyku sıkıntısı çekiyoruz umarım en kısa zamanda düzelir ❤️
Sevval_59 Tugce 7 Ay 8 gunluguz ve hiç yerimizde durmuyoruz masalalh sürekli yürümek istiyoruz babasida bende artik pert oluyorz sadece uyursa uyuduğu zamanlar dinlebiliyoruz
Oznelif TOSPAMMM17 aynı şekilde benimde kızım 9 ay 16 günlük uyku sorunumuz var ve hiçbir şey yemiyor sizde de öyle mi
Balim38 Nazlican Benimde 11 aylık diş yüzünden benimkide yemiyor. Kilo alımı durdu. Ama çok şükür sağlıklı diyorum ☺️