Kzlrmk Mizmizmyrtle ya bizimde 14 ay olacak cok düzenli olan uykusu 1 yaşından sonra darma duman oldu 😔
Oznelif TOSPAMMM17 aynı şekilde benimde kızım 9 ay 16 günlük uyku sorunumuz var ve hiçbir şey yemiyor sizde de öyle mi
EYEY TOSPAMMM17 bizde 9 ay 25 günlüğüz ben oğlumu uyku saati gelince yatağına koyuyordum kapıyı kapatıp çıkıyordum ama artık öyle yapınca arkamdan çok ağlıyor bende poposuna pış pış yapıyorum ya da kendi yatağımda ona sarılıyorum uyuyunca yerine koyuyorum
Dondurmalikahve Tugce Şu an en büyük benim ki galiba daha büyükte vardır da gerci anketteki en koca bebek bana ait 😂
NurY Tugce 20 aylık , küçük ergenliklerle geçiyor arada istediği olmayınca küsüp odaya gidip kendini yatağına atıyor 😄 o kadar tatlı oluyor ki Elimden geldiğince istediği her şeyi yapıyorum ❣️🙏 yeterki mutlu olsunn
ZAryamm 7 ay 14 günlük biraz uyku sorunu ve ek gıda ile gelen kabızlık var ama genel olarak çok eğlenceli geçiyor zamanımız büyüdükçe iradesi ile tepki verdikçe daha da güzelleşiyor herşey🤗
yusuf11 Haticemustafa34 ayy normal mi acaba 3. bebegim ama.yok bu cok zorluyo beni hic uyumuyo uymak istemiyo nasil.dayaniyo uykusuzluga anlamiyorum
Balim38 Nazlican Benimde 11 aylık diş yüzünden benimkide yemiyor. Kilo alımı durdu. Ama çok şükür sağlıklı diyorum ☺️
Ecemilay Tugce en küçüğü benimki galiba yarın tam 1 aylık oluyor benim kızım mız mız huysuz ama bir o kadar da tatlı boncuğum büyüdü hemen🥰🥰😂
Mervedemircetin Ecemilay benimki de bugün 30 günlük 🧿 uyumadığı her dk ağlama krizinde anca uyutarak susturuyorum