KaptanMarvel hiç sormayın bebeğimin gözünde çapak oluyor diye kaynanam bebeğin kafasını anana sokayım diyor ikide bir eşim de burda değil asker onu da üzmek istemiyorum annesiyle aramızda olan huzursuzlukları anlatmak istemiyorum ama gerçekten çok fazla ileri gidiyor. Aynı binada yaşıyoruz ben en üst kattayım o giriş katta olduğu için evi küçücük ve buz gibi bebeğim hem kırkında hem de soğuk almasın diye dışarı çıkarmak istemiyorum eşimi arayıp demiş ki bebeği aşağı indirmiyor şimdiden bana göstermiyor vs eşimi bana karşı doldurmuş her indiğimde de bana diyor ki ben sana doluyum ya Allah’tan benim yüzümü gördüğün yok doğru dürüst git diğer gelinlerine de öyle yapsana!!! Yok efendim neymiş benim evim soğukmuşta kışın onun evinde kalacakmışım, bebeğim çok zayıfmış gelişmiyormuş, çok fazla uyuyormuş yahu bebek bu bebek tabii ki uyuyacak uyumasa nasıl gelişecek? Resmen oraya indiğimde evime çabucak çıkayım diye bilerek yanıma bez almıyorum ki altına yapmış gideyim de altını değiştireyim diyebilip evime çıkayım🤦