efelinamoms KaptanMarvel valla aklima getirmek bile istemiyorum 7 gun hastanede kaldik bebegimle misler gibi vakit gecirdik. Her şerde bir hayir derler ya ondada vardi bir hayir. Sonrasinda sulalesini evime doldurmak istedi zaten enfeksiyondan yattik hastanede bide onun sulalesiyle ugrasacaktim kalmak istedi bende istemedim ben iyiyim zaten 7 gun o agri siziyla tek basima baktim bu saatten sonrada gerek yok evdede bakarim dedim. Aptal aptal konusuyor göz kanali tikaliydi dogsugunde neymiş böğrü olmuş cocugun antibiyotikten kakasi yesildi neymis boğrü olmuş yeminle kufur edesim geliyordu her seferinde hep sustum ben disinda herkes lohusaydi acikcasi. Eve cikmisim ilk aksam gelmis sulalesini getirmis zaten uyumamisim bebegim durmamis hep emmis piskolojim bitik neymis efendim ben hosgeldiniz dememisim ogluna bunu yetistirmis kosa kosa kovmadigima dua edeceklerine. Lohusa denilen şey yok arkadaşlar cevreniz lohusa oluyor streside bize vuruyor ayy bide yokmu kendi dogum hikayelerini yasadiklarini vs anlatiyorlar kendileri çok iyi bir bok yaparmis gibi
AhsenAhsen efelinamoms Çevreniz lohusa demişsiniz ya çok doğru tespit. Hastaneden çıkmışım bana kahvaltı, yemek soruyorlardı şaka gibi. O zaman aklım başımda değildi haliyle şimdi olacakta neler demezdim.
Bercemdila65 KaptanMarvel sen doğurmamışsınki karnın hala aynı duruyor başka bir tane daha mı var içinde 🤦🏼♀️Ha bide geçen gün karşı komşum yüzüme bakıp direk ayyy bebek seni perişan etmiş ya bu ne hal dedi ya sinirim bozuldu ya 😒
efelinamoms AhsenAhsen ya ne kadar ayıp. Rahmetli babannem lohusa kadının yanına 40 günden önce gidilmez bebeğine alışacak tek basina bakmasini öğrenecek ev işlerini bebekle bir yürütmesini öğrenecek derdi hep. Kaynanama bunu söyleyince alındı çokda umrumda değildi açıkcası. Valla su istesem aliniyorlardi eşimde dahil bende saldım hepsini laf edincede şu lohusaligim bi bitsede kurtuldak diyorlardi bende dedim madem lohusayim hakkini vereyim yalan yok agzimin ucuna geleni söyledim cogu zaman 40 gun sonra gorumcem de diyorki ee aen hic lohusa gibi degildin degildim tabi ben disinda hepsi lohusaydi bana kalmadi
kitapkurdubebeninanasi KaptanMarvel ‘üsütürsün bebeği🥴’ ‘Yelek giy sütün üşür bebeğine gaz olur🥴’ ‘Karnin da hiç gitmemis sanki’ ‘Benim sütüm karşı duvara fışkırırdı’ ‘Bi sen doğurdun sanki’
Canselheves Aaaa meşekler cocugu güldürüyor lohusa kadn tek basına banyo yapmaz lohusa kadın dısarı cıkmaz bebeğin çamasırları dısarı serilmez doğum yapalı 4 ay oldu hala korkuyorum malesef ilaca basladım
Busemertt KaptanMarvel hiçbirşey söylemesinler bence nasılsın iyi misin birşeye ihtiyacın var mı yeterli 😂
mryagc Mama verme yazık çocuğa. Niye emzirmiyorsun? Emiyordurda biberona alıştırdığın için o da çok gelsin istiyordur. -Ne zaman kilo vereceksin. Bi doğum seni bozmuş Sütün yavan yaramıyor -bu bebek hiç büyümüyor bakamıyo musunuz Niye zayıf bu bebek (yeterli kilo alımı varken hem de)
AylakMatmazel KaptanMarvel hem lohusa hem 1 damla bile sütü olmayan anneye sütün olsa iyiydi. NEee! Sütüm olsa iyiymiş 😂😂😂 aklıma geldikçe sinirden gülüyorum.
Ezgiyln KaptanMarvel sezaryen doğum yaptığım için sütüm ilk gün gelmedi hastanede kendi annem kayınvalidem bu çocuk aç aç diye diye beni ağlatmışlardı. 5. Gün sarılık olmadığı halde eşimin yengesi bu çocuk sarılık olmuş. -5. Gün eşimin yengesi bu çocuk neden sürekli titriyor. -karnında 2. Bebek mi var ( eşimin teyzesi) korse tak hemen göbeğin kalır bak. en sinir olduğum şey ise severken bebeğimin yüzünün ellenmesi
Melson21 “Bu cocugu niye aglatiyorsun” 🥲 hey allahim yarabbim, evladimi ben bile istege niye aglatiyim? Cocuk bu, aglamicakta ne yapicak.
RBeyz KaptanMarvel Bir ton şey var ama en çok duyduklarım, Sütün mü yok acaba Annesi aç bu Öyle üşür Biz hem bebek tutar, hem iş yapardık 😑
kbrzkn KaptanMarvel (uzun zamandır görüşmemişsek) -ooo sende ne çok kilo almışsın tombik tombik olmuşsun :)))) +pardon da içimden insan çıktı bu çok normal değil mi???? 💆🏼♀️
Deletedmom_58 KaptanMarvel Aç bu çocuk ondan çok ağlıyor Sakin kucağa alıştırma Ooo gelinimin bir sütü olurdu fışkırırdı resmen Çocuğa siyah giydirme . Her ağladığında emzik ver emzik Çok su içme niye bu kadar iciyorsun (BUNLAR BABANNEMDEN DUYDUKLARIM)NEFRET ETTIRDI KENDİNDEN Kızımı severken seni ben emziriyim mi diyen kaynana
Gezginanne35 KaptanMarvel doğum yapmışım hastaneden yeni gelmisim “ bu ne böyle göbeğin kocaman içinden bi çocuk daha çıkacak sanki” (annem) Sezeryandan sonra karnımda plesanta parçası kalmış ağrıdan gebericem topalliyorum"sana çorap giy demedim mi bak işte böyle karnın ağrır çekersin"( kaynana) Sütün yetiyo mu (dıdısının dıdısı bile) Bu çocuk niye bu kadar ağlıyo hasta mı Bu çocuk aç Çocuğun uykusu var uyut Kucağa alıştırma sakın Dışarı çıkıp aksam eve gelirsen yanında ekmekle eve gir yoksa cinler çarpar (kaynana)
AysuL Gezginanne35 O kadar üzücü ki ben de hastaneden çıkıp eve geldiğimde akşamında annemler gelmişti ve annem şey demişti “ eee hani sende değişen bir şey yok ”. Böyle yaomalari başkalarına da yol gösteriyor yazık sadece.
Aysun1981 KaptanMarvel favorim….. konu önemli olmadan ‘böyle böyle derlermiş’… saçma sapan bi yorum, üstüne cevap verip neye dayanarak söylüyorsun dediğimde bize böyle böyle derlerdi 🫠🙄🫥 annem çok yapar bunu