ses_seda ben de asla etmiyorum ve çok da hakkım var üzerlerinde 😁 düğün düğün kudurdular zorla yaptırdılar kredi çektiler ben ödediğim halde defalarca biz ödüyoruz dedi laf arasında ağzımı açmadım. Bütün masrafları hep aileme yıktılar kimse tek laf etmedi ama istekleri asla bitmedi ve bitmiyor. Lohusalığımda bunları yaptı ya kredi konusunda mesela laf oraya gelince dedim artık bizi zorluyor bebek oldu zor yetişiyoruz ödemeye. Ağzı açık suratıma bakıyor. Anlatsam neler neler ya 8 aylık hamile halimle kızlarına nişan yaptılar 6 saat yol gittim emrivaki yemek yaptırdı bana.
Evime her gelişinde tertemiz ve titiz olduğumu bile bile temizlik yapar köşe bucak. Güya beni beğenmiyor. Evi sahiplenmeye çalışıyor hani köpekler bölgesine işer de sahiplenir ya tıpkı o hesap. Ben lohusayken evimde havlu bile değiştirmedi, dördüncü gün kalktım lavaboları sildim sezaryenlı halimle, hemen ertesi gün kalktı banyoyu yıkadı. Çünkü benim elim değdi ya. İğrenç bir insan ya. Hep burası bizim de evimiz derdi lohusalıkta 20. gün gönderdim ya şimdi e artık biz misafiriz diyor, olur mu öyle şey burası sizin de eviniz sayılır demedi bekliyor, çok bekler, gülümsüyorum sadece. Öyle bozuluyor ki içi eriyor.