Nis Htcel ben emzirirken diyet yaptım. Sütüm aksine çoğaldı. Ekmek yağ tuz yok düzenli dengeli ve vitaminli bir listem vardır. Emziren anne çayı var siyah çay yerine hem tok tutup sütü çoğaltmıştı. Maydonoz yemeyin sütü azaltır. Dereotu kimyon yemeye özen gösterin onlarda çoğaltır. Dengeli öğünlerle süt hiç etkilenmez
seho Htcel aile genetiğimiz hep zayıf annem ikiz doğurdu dogumdan hemen sonra fit bedenine kısa zamanda tekrar döndü . Ama ben kilo almak istiyorum ☺️
Htcel Busra0101oo bebeğim 39+1 de doğdu 2400 ile. enfeksiyon kapmış anne karnında yoğun bakımda kaldı 6 gün. 2 kg ya kadar düşmüştü. 19 gün önce yani 4 aylıkken 5. 500 du kilosu
mervebu1ut Htcel merhaba ben de hamilelik döneminde 14 kilo aldım doğumda 7 kilom gitti daha sonra da 6 kilo verdim bir ay içerisinde kendiliğinden gitti. Ama şuan tekrar dört kilo falan aldım daha da alırım emzirdiğim için mi bilmiyorum sürekli canım tatlı istiyor aşırı iştahım var ne yesem doymuyorum. Diyet yapsam sütümün kesileceğinden korkuyorum. Doğum kiloları verilse bile emzirme sürecinde ister istemez alınıyor😭
Psikologanne00 Gls068 1 haftada 4 kilo verdim sonra yavaş yavaş gitti. Sabah iki haşlanmış yumurta yarım avokado bir küp peynir ezip öyle yedim kahvaltı öğlen de çay kahve geçti akşam ise salata(haşlanmış sebzeli ya da yeşillikli) üzerine yoğurt ve tavuk ya da köfte vs koyup yedim.
Haticetoprak EgeVeDemirinAnnesi sorduktan sonra bizi de bilgilendirir misiniz çayı aldım ama içmeye korkuyorum
EgeVeDemirinAnnesi Haticetoprak doktorum günde 2 fincanın bir zararı olmaz dedi tüm bitki çayları için geçerli dedi sadece rezene de değil yani ☺️
35lavanta Htcel oyüzden yulaf çok kurtarıcı oluyor yulaftan onlet yapın smoothie yapın lapa yapın tost yapın seçenek çok hem tok tutuyor hem sağlıklı
Pelinbebek 1, 2 ayda bütün hamilelik kilolarimi verdim. Size hep tatlı ye şunu ye bunu ye sütun olsun diyecekler. Onlara aldırış etmeyin. Saglikli beslenin yeter. Bide koşuşturmaktan ve emzirerek kilo kendiliğinden veriyorsun zaten
06Glz44 Htcel Canım ben ekmeği kestim 6 ayda 20 kilo gitit halada gidiyor ve sürekli hareket halındeyım diyebilirm bebeklerim cok küçük koşturmacalı geciyor.gitmyecek sansgım kilolar pıt pıt gitti cok şükür..bide akşam fazla yemedim au cok içtim.tatlı yerine bitter yedim faydasnı cok gördm inat ettim cünlü 82 kiloydum doğumdan geldim 77 ve gtmıo bi türlü.suyun vok faydsı oldu bide hamur işi yok onunda etkisi buyuk
Nisamavii Htcel bol bol su iç bu zaten sütünüzü hic etkilemez aksine arttırır hemde ödem atarsınız kilo konusunda da süt yapar diye şekere yüklenmeyin doğal şeyler tercih edin kuru meyveler ve hurma gibi 🙂 herşeyden olması gerektiği gibi yiyin birde kafaya takmayın gerisi olur gider
Annesizanne Htcel kızımda 21 kilo verdim diyet sayesinde ilk üç ay yedim içtim sonra diyetisyen gittim sütüm azalmasın diye diyetisyenle vermiştim şimdi oğlumda bir 15 kilo vermem lazım ama ilk üç ay dolsun öyle diyetisyene gidicem
Ha134548 EzgiliM eski kıyafetlerin oluyor mu? Ben 65 kiloyum 57 kiloyla hamile kaldım ama sanki bekarken 65 olsaydım bu kadar olmazdı. Hamilelikte aynı kiloya da düşsen bekar kıyafetlerim olmuyor diyenler var Merak ettim
Cgsibel Htcel ben doğum dan önce e bebekten emziren anneler için detox çayı aldım. Böyle tek kullanımlık sallama çaylar. 2kutu bitirdim. 57 yle hamile kaldım. 75 le doğuma girdim. Şuan 53 üm. Tabi düzenli ve az şekerle beslenmek önemli.
atesvesu Htcel 94 ile gittim suan 77 yım canım 8 ayda bol su ıctım sadece diyet spor yapmadım bıde son zamanlar da aralıklı oruc yapıyorum