Goktugalim gerçekten cümleleriniz tek Tek beni anlatıyor🙏🏻 Süpersiniz çok teşekkür ederim bu ilginiz alakanız İçin 🙏🏻 Bende aynen öyle gezmediğim kardiyoloji kalmadı şimdi ona ikna oldum bu seferde ciğerlerim başladı 2 kere röntgen çekildim emzirdiğim için tomografi çekmek istemedi doktor ama benim aklım şuan orada , kendi kendime 3 4 ay ömrüm mü kaldı diyorum kesin ben akc kanseriyim diyorum , tövbe tövbe. Akc röntgen temiz çıktı bi hırıltı falan yoktu ama sütyen hizam da üst kısımların da alt kısımlarında ağrılar var nefes alırken acıyor resmen göğüs kafesinde de ağrı oluyor sol omzumda bazen sağ omzumda zaten senelerdir asla geçmeyen nefes darlığı var, hamilelikte de tükürdüğüm de sabahları lekeli geliyordu tükürüğüm. Tamamen kaygı bozukluğu basen diyorum ecelin geldiyse ölürsün zaten kaçış yok ama aklımı alamıyorum tomografi de çekilmek istemiyorum. Aslında ama bu gidişle nasıl olacak bakalım 😔heniz akıntım oluyor hep bazen de yersiz öksürük krizi geliyor hatta öksürürken var ya sırtım kaşınıyor