Miraay Merhaba öbür postlarınızıda okuyup öyle yazmak istedim size resmen benim 1 sene içinde çektiklerimi şuan sizde yaşıyorsunuz aynı şeyler aynı belirtiler aynı yerde ağrı 1 sene içinde sayısız kardiyolojiye gittim bütün testlere girdim akciğerimden tomografi bile girdim hepsi temiz çıktı her gittiğim doktor psikolojik tanısı koydu ama ben fiziki ağrılar hissediyordum nasıl olabiliyor diyordum doktora inanmıyordum. Çok çektim 1 sene çok ağladım kanser miyim diye. Kalbimde sıkıntı var diyordum bi ara da . Nefesim çok darlanıyordu doktor artık sana bi tek anjiyo yapılmamış ne istiyorsun sağlıklısın dedi . Panik atak da var tabi . Bende de alerjik astım var oda nefes darlığı yapar oda göğüste ağrı yapar ayrıca bende sırtımda çok kulunç oluyor oda göğsüme vuruyor ben hepsini kalbe yordum o aralar. Midemde sıkntı gastrit vardı yani bünyem hem zayıf hemde çok alerjik çok taktım kafaya doğumdan sonra da çok yorulup bazı şeyleri de dert edince kendine daha da kötüleşmiştim ama şükürler olsun 1 sene sonra iyi oldum oda bunun psikolojik olduğunu anladığım zaman. Eşimle ve arkadaşlarımızla çocuksuz 1 hafta tatile gittik o ortam çok değiştirdi beni ilk gün ağladım göğüsüm acıyo ben yüzemem diye neler neler ama 2. Gün gülme eğlenme derken hayatın akışında ağırlarımda azaldı daha sonra parol içmeye başladım oda iyi geldi 😄 benim sakinleşmeye kafa dağıtmaya ihtiyacım varmış. Umarım sizinde ciddi bir sıkıntınız yoktur bütün testler normal ise doktor doktor gezmeyin sadece midenizi yoran yiyeceklerden uzak durun sizi üzen insanlardan sizi sıkan şeylerden uzak durun müzik dinleyin kafanızı dağıtın ve benim en büyük hatam şikayetlerimi google yazıp her seferinde kalp krizi çıkması ve benim daha kötü olmamdı siz bakmayın hep en kötü senaryo yazıyorlar. Umarım sizin iyi olmanızda biraz katkım olur 🙏