Miraay Kızlar sizce ne olabilir ya aşırı ağrı batma oluyor nefes aldırmıyor resmen, üç hafta önce göğüse gitmiştim akc çekilmişti temizdi emziriyorum tomografide çekilsem mi bilemedim 😔
irva Miraay 2 yaşında oldu oğlum o sırt ağrısı vs son 1 senedir bende çok var bir sorun da yok hiç de geçmiyor.
-EFLATUN- Miraay yaa bugün benim başıma geldi Bebek arabasını kendime doğru çekerken sırtımdaki kemikler birnirine girdi sanki nefes alamadım daraldım baya uzun sürdü şu saaat oldu hayla birazcık açısı var
Miraay Tugce ay nefes darlığı da yapıyor kuzum bide annelik hastalığı olarak kaygı bozukluğu oldu bende kafamda neler neler kuruyorum görmen lazım , kaç tane post açtım
Alpppk Aynı ağrıya benzer durumda bende var sezeryan doğum yaptım iğne vurulan yerin ağrısı olacağını düşünüyorum
irva Miraay Midem sırtım çok ağıyor.Kanat kısımlarım özellikle 🤦♀️ Bir gerileyim diyorum bazen sanki bıçak sokuyorlar sırtıma.Uykuda daha çok ağrıyor sırtım.
masalbebegimmm irva bendede aynı durum var dokunan şeyler yendiğimizde ağrı oluyordur büyük ihtimalle safra taşınız var sizinde
irva Miraay Evet bazen oluyor nefes alamadığımı hissediyorum.Spor yaptığım zaman o ağrılardan eser kalmıyor ama.🤦♀️
Miraay irva vala aklıma hep kötü şeyler geliyor tomografi çekilmemek için zor tutuyorum. Kendimi emziriyorum ya
Aysemsi masalbebegimmm merhaba birsen hanım bende de safra kesesi taşı var daha yeni öğremdim siz galiba tecrübelisiniz lütfen bana bilgi verirmisiniz nasıl geçiyor ağrı ve sizin ne kadar sürüyor
masalbebegimmm Miraay önceden yoktu hamilelikte çamurlaşma olmuş sezeryan doğum yaptım doğum tetiklemiş taş oluşmuş karnım üstü yani sağ taraf midemde göğsümün altı birde sağ sırtım bıçak saplantısı gibi batıyordu kusunca geçiyordu ama kendini sakın kusturma kusmanın devamı geliyor sakın kusturma ben neden ağrıdığını bilmiyordum ara ara ağrıyordu sonra farkettim makarna ekmek yağlı şeyler bulgur yumurta yediğimde ağrı yapıyor bunlar dokunuyor genel cerrahtan randevu alın o sizi sonra dahiliyeye gönderecek emara ve ultrasona gireceksiniz
Miraay masalbebegimmm bende kusma falan olmuyor canım , nefes darlığı sırtlarımda ağrı falan oluyor genzimde akıntı oluyor falan mide kısmında da üstünde de ağrılar oluyor bilemedim ki safra mıdır ya
irva masalbebegimmm Ultrasonda gözükmedi safra taşı aslında baktırdım da yani.Bir daha gitmek lazım o zaman
masalbebegimmm irva bence gidin onun ağrısı çekilmez bana ursovef diye ilaç verdiler 6 ay kullancam sonra ameliyat düşünüyoruz
irva masalbebegimmm Annemde var onda çıktı safra taşı bir de mide fıtığı geçenlerde o da ameliyat olacak bakalım.Bende bir daha gideyim detaylı bakılsın bari.
masalbebegimmm irva aynen gidin çünkü taş küçükse ilerde kanala düşme ihtimali var ve o çok zor olurmuş
masalbebegimmm irva birde şimdi öğrenmek istersen makarna ye bakalım ağrı yapacakmı bende hep makarna yeyince ağrı yapıyor ekmek bulgur yumurta kızartmalar da ağrı yapıyor ekşi ve baharatlı acılarda