Seda2013 Deletedmom_21 ay ben balık olunca sadece bolll yeşil bi salata yaparım onu yeriz çorba yapsam içilmez kalır 😂
Deletedmom_21 Seda2013 esim corba olmadan asla yemez baligu her yemek başlangicinda illa bir corba olacak😂
mucizem3006 bisenakillisinzaten mercimek çorbası var dünden ama yanına ne yapıcam bilmiyorum bugün pek bişey yapasım yok makarna yapabilirim 🥴
Seda2013 Deletedmom_21 evet bazı erkeklerde var o ya çorba illa isterler bizde hep iki çeşit en fazla 😂 bi sulu bi kuru yetiyo üçüncü çeşit asla yenmiyo zaten
yaprak_34 Seda2013 dondurucum yok ,ama iyiki de yok bu sefer ben masraf edip alışveriş yapacağım onun içini doldurmak için 😅böyle daha iyi
Balkizinannesitugce bisenakillisinzaten ananli kızlı çorba pilav kremalı sebzeli tavuk patlıcan yogurtlama salata
hayalperest__ bisenakillisinzaten kıyman varsa içini yap hazırla bıraz un su tuz hamur yap ince aç tavada pişir mis gibi lahmacun bana pratik de geliyor
Sontvbukucu bisenakillisinzaten hahahahha hep kahvalti yapiyoruz 😂😂😂 yani tek cesit yemek yapiyorum anca vakit kalıyor zaten hatta 2 3 cesit yapınca eşim ooo aksama ziyafet var diyor puhshshs