Balkokum bisenakillisinzaten sırf bunu düşünüp bütün günümü heba etmeym diye geceden planlıyorum 😁aşırı kolay oluyor tavuk patates pilav ezogelin var 🫶🏻
Mucizem2020 bisenakillisinzaten bende düşünüyorum düşünüyorum ama bulamıyorum galiba yeşil mercimekle bulgur pilavı yapıcam yanınada salata yaparım tamam
bisenakillisinzaten Mucizem2020 yeşil mercimekte aklıma geldi ama bilemedim ya. Siz nasıl yapıyorsunuz? Sade mi yoksa patates havuçlu mu?
Seda2013 yaprak_34 ay geçen sene bende öyleydim bu sene dondurucu alınca herşeyimi aldım koydum kendim😂
yaprak_34 Seda2013 dondurucum yok ,ama iyiki de yok bu sefer ben masraf edip alışveriş yapacağım onun içini doldurmak için 😅böyle daha iyi
liyosunannesi23 bisenakillisinzaten tavuk iskender yapıcam ben kızımla eşime, kendime de çorba sadece ama ne çorbası karar veremedim 😒
yalnizkalp bisenakillisinzaten misafirim gekecek kayin ve eltim tavuk sote mercimek corba patates salatasi ayran
AgentMom bisenakillisinzaten biber dolması, çorba salata yoğurt. Şuan buna karar verdim ama mutfakta başka bir şeye dönüşebilir
Seda2013 Deletedmom_21 ay ben balık olunca sadece bolll yeşil bi salata yaparım onu yeriz çorba yapsam içilmez kalır 😂