bisenakillisinzaten Yaptım bende. Yeşil mercimek, bulgur pilavı, yoğurt. Yeter işte Allah bereket versin
Sontvbukucu bisenakillisinzaten hahahahha hep kahvalti yapiyoruz 😂😂😂 yani tek cesit yemek yapiyorum anca vakit kalıyor zaten hatta 2 3 cesit yapınca eşim ooo aksama ziyafet var diyor puhshshs
Yarim_Kilo_Kiyma bisenakillisinzaten Her gün için fikrim var ama yapamıyorum vaktim olmuyor 😀 Bugün kıymalı kabak, mercimek çorbası, süzme yoğurtlu pancar mezesi
yaprak_34 Aysegul93 Allah razı olsun kendisinden ,önce bizi düşünür her zaman . Özellikle yiyecek içecek konusunda ☺️
Seda2013 Deletedmom_21 evet bazı erkeklerde var o ya çorba illa isterler bizde hep iki çeşit en fazla 😂 bi sulu bi kuru yetiyo üçüncü çeşit asla yenmiyo zaten
Deletedmom_21 Seda2013 bizimkide illa 3 cesot olacak 2 cesit yapinca niye 2 cesit yaptin diye sokranir ha birde her yemegun yanina salata ve tatli ilka olacaj😂
Sema065 @bisenakillisinzaten Dünden sulu köfte yapmıştım biraz ondan var bugün de ıspanak düğün çorbası salata puding var 😂🌸
Aysegul93 yaprak_34 ah ne tatlı bizimki de kendini düşünür özellikle para konusunda siz harcamayın bana verin der😀