Zlm Hep_mi_uykusuz bence olur neden olmasın benim eşimin dayısı kuaför Antalya’da buraya İstanbul’a gelince benim saçımı boyadi bakıra ki benim saçım köyü renkti açmadı bile ilk boyatirken acrirmistim ama dip boyası yaparken acmadilar arada tek tük kalmaz bütün saçı boyayabilirim diyosan kendin yapabilirsin bence
Hep_mi_uykusuz Zlm Elimden geldiği kadar boyarim zaten tesetturluyum ama evde kendimi pismaniye gibi gormeye dayanamiyirum🤣
yagmursen Hep_mi_uykusuz eger kendi renginiz bakır değil ise o turunculuktan kurtulmak zor oluyor işte kahveye bile boyasanız hep turuncu acılıyor.. ben söyliyim de 😊
yagmursen Hep_mi_uykusuz tamam işte bir daha asla o renge gelmeyecek anca açtırmanız lazım baya guclü sekılde. Bunu bilerek boyayın turuncudan gercekten kurtulunmuyor
Blueedreamssx uykusuz_gunler merhaba bir şey sormak istiyorum benimde saç rengim koyu kestane rengini açmak istiyorum nasıl açabilirim sçımı zarar görmeden bir öneriniz var mı acaba
uykusuz_gunler Blueedreamssx palettenin açıcısını kullanıyorum ben genelde tabi saç maalesefki zarar görüyor sonuçta kimyasal ama ben her duştan sonra saçımı kremlerle spreylerle destekledim ve o yıpranmadan eser kalmadı. Duşa girince boyalı saç gıcır gıcır olur ya hani şuan saçım yıkanıp kremlerden arınınca bile asla öyle olmuyor yumuşacık. Yani diyeceğim o ki arkadaşım yıpranması çok mümkün birşey ama sonrasında işlem görmüş saçlar için olan kremleri spreyleri kullanırsan saçın 1 2 hafta içerinde çok sağlıklı olucak
Mrvdmrhn garnier 8-77 kullanin , saridan direk bakir olursunuz 😍 ben cok yaptim . Sacinizi acip boyadiginiz icin tutar ama bakir rengi akan bir renk bilginiz olsun
miaselinam Hep_mi_uykusuz palette bakır kahve var onu kullandım hep. Önce koyu gibi duruyo ama bir iki yıkamada açılıyor. Zaten ilk halini daha cok begeniyordum