yagmursen Hep_mi_uykusuz eger kendi renginiz bakır değil ise o turunculuktan kurtulmak zor oluyor işte kahveye bile boyasanız hep turuncu acılıyor.. ben söyliyim de 😊
Hep_mi_uykusuz Zlm Elimden geldiği kadar boyarim zaten tesetturluyum ama evde kendimi pismaniye gibi gormeye dayanamiyirum🤣
yagmursen Hep_mi_uykusuz tamam işte bir daha asla o renge gelmeyecek anca açtırmanız lazım baya guclü sekılde. Bunu bilerek boyayın turuncudan gercekten kurtulunmuyor
Blueedreamssx uykusuz_gunler merhaba bir şey sormak istiyorum benimde saç rengim koyu kestane rengini açmak istiyorum nasıl açabilirim sçımı zarar görmeden bir öneriniz var mı acaba
uykusuz_gunler Blueedreamssx palettenin açıcısını kullanıyorum ben genelde tabi saç maalesefki zarar görüyor sonuçta kimyasal ama ben her duştan sonra saçımı kremlerle spreylerle destekledim ve o yıpranmadan eser kalmadı. Duşa girince boyalı saç gıcır gıcır olur ya hani şuan saçım yıkanıp kremlerden arınınca bile asla öyle olmuyor yumuşacık. Yani diyeceğim o ki arkadaşım yıpranması çok mümkün birşey ama sonrasında işlem görmüş saçlar için olan kremleri spreyleri kullanırsan saçın 1 2 hafta içerinde çok sağlıklı olucak
Mrvdmrhn garnier 8-77 kullanin , saridan direk bakir olursunuz 😍 ben cok yaptim . Sacinizi acip boyadiginiz icin tutar ama bakir rengi akan bir renk bilginiz olsun
miaselinam Hep_mi_uykusuz palette bakır kahve var onu kullandım hep. Önce koyu gibi duruyo ama bir iki yıkamada açılıyor. Zaten ilk halini daha cok begeniyordum