Hep_mi_uykusuz Ben sacimi koyu kahveden ilk resimdekine boyadim o da altin rengi oldu cok sari.Kullu sari istiyordum aslinda kuafore sordum olmaz kendiniz yapamazsiniz dedi fiyat sordum 1500den baslar dedi zaten para olsa evde yapmam.Sizce bu sac bu renk olurmu
uykusuz_gunler Hep_mi_uykusuz birşey sormak istiyorum sorunuza cevap vermeden önce ilk attığınız resimdeki boyayı mı kullandınız sadece
Duyulurum Hep_mi_uykusuz Eğer rengi açıldıysa tabii ki tutar bakir. Yapmadım ama bu renk boyayan birçok video izledim YouTube’dan
cutiebun_ Hep_mi_uykusuz ben sarıdan bakıra çok döndüm oluyor 😄 ama evde yapacaksanız önleminizi alın çok akıyor 🙈
Zlm Hep_mi_uykusuz bence olur neden olmasın benim eşimin dayısı kuaför Antalya’da buraya İstanbul’a gelince benim saçımı boyadi bakıra ki benim saçım köyü renkti açmadı bile ilk boyatirken acrirmistim ama dip boyası yaparken acmadilar arada tek tük kalmaz bütün saçı boyayabilirim diyosan kendin yapabilirsin bence
yagmursen Hep_mi_uykusuz sarıdan bakır olur ama bakırdan sarı kolay kolay olmuyor. Turunculugu atmak zor oluyor kahve bile yapsanız turuncu acılıyor. Bi tek siyah güzel kapatıyor. İyi düsünün:)
uykusuz_gunler Hep_mi_uykusuz ben kendim evde sürekli saçlarımı boyarım o yüzden az çok bilgim var. Palettenin açıcısını kullandıktan sonra saçınıza sonrasında 1 gün veya saçın dinlenmesini isterseniz 1 hafta sonra istediğiniz rengin boyasını sürmeliydiniz sadece bununla boyamak çok çiğ bir sarılık yapar saçta zaten amaçta o rengi çok açılsın ki sonrasında istenilen boyayı sürünce renk tam otursun. Bakır rengi boya alırsanız tam bu renk olmasa da bakır rengi bir saç elde edebilirsiniz
Blueedreamssx uykusuz_gunler merhaba bir şey sormak istiyorum benimde saç rengim koyu kestane rengini açmak istiyorum nasıl açabilirim sçımı zarar görmeden bir öneriniz var mı acaba
uykusuz_gunler Hep_mi_uykusuz tutar tutar zaten saçın açılma işlemi yapılmış umarım güzel olur boyadıktan sonra bize de haber edin meraktayım şahsen. Renk fotoğraftan güzel duruyor eminim size de yakışacaktır😍
cutiebun_ Hep_mi_uykusuz olur olur dediğim gibi evde yapacaksan önlem al eşyaların batmasın bakır ve kızıl çok akıyor ben ilk bakır yaptığım zaman çok zor arındırdım saçımdan bir de her yer batmıştı😂
miaselinam Ben sarıdan bakıra geçtim gayet güzel oldu. Hatta dip boyamıda sarı yapmadan kestaneden direkt geçirdim bakıra eşit oldu. Sıkıntı olmadı
miaselinam Hep_mi_uykusuz palette bakır kahve var onu kullandım hep. Önce koyu gibi duruyo ama bir iki yıkamada açılıyor. Zaten ilk halini daha cok begeniyordum
cutiebun_ Hep_mi_uykusuz boya sonrası su ile iyi durula aksi halde halılar sildiğin havlu bakır renk olur 😂 çok akıyor yıkadıktan sonra 🙈 alından vs çıkıyor bişi olmaz 😄
Hep_mi_uykusuz yagmursen Zaten sari yapmayacagim artik canim bakirdan kendi rengine donsun diyorum sari hic guzel durmadi🥰
yagmursen Hep_mi_uykusuz eger kendi renginiz bakır değil ise o turunculuktan kurtulmak zor oluyor işte kahveye bile boyasanız hep turuncu acılıyor.. ben söyliyim de 😊