Bebeğim çok ağladığı zamanlar benim de aklıma düşen bisey ne istediğini anlayamıyorum, derdine derman olamıyorum mu acaba diye. Fakat şöyle düşünüyorum ona şuan benden daha iyi kimse bakamazdı ve anlayamazdi. Emin ol senin bebeğin için de öyle. Bir şekilde birbirinizle iletişim kurmayı öğrendiniz, öğreniyorsunuz ve bir başkası bu bağı anlamaz bile. Bebeklerin hisleri öyle kuvvetli ki. Çok yorulduğumda, üzgün olduğumda bazen, yüzüm asik olunca şaşkın şaşkın gülen annem nerede der gibi bana bakıyor, canım yavrum 🥲 sevgiyle aşılamayacak yol yok. Biraz kendine zaman ayırman için birilerinden yardım istemelisin..ben de tırnağın varsa başını kaşıcilardanim ama o öyle olmuyor. Mutlu anne, mutlu bebek. Hem özlem iyidir inan, biraz dışarı çıksan kalbin pır pır özlem duyacak, iyi hissedeceksin. Arkadaşlarınla buluşup bir kahve iç güzel anne, sen güzelsin ve mükemmelsin olduğun halinle. Gerçekten yorucu, normalde yorum yazmaya fırsatım yok, hatta buraya girmeye bile ama yazmak istedim ❤️ evi b*k götürüyor afedersin, hemen yanı başımda bebeğimin bezleri var çöpe atılacak o derece ahaha, benim de yanımda kimseler yok ama iletişim kur, dediğim gibi babasına bırak birazligina çık, arkadaşın yoksa bile kendine kahve ismarla 😘