MeleKk34 ağlayın, rahatlayın, sonra gidip elinizi yüzünüzü yıkayıp ferahlayın.. 10 aylık bebeğim bende tek baktım, bakıyorum. Evet çok zor, meşakkatli, yorucu günler öyle iyi anlıyorum ki sizi. Diş dönemi olabilir, atak dönemi olabilir onun yerine koyun kendinizi. Bir derdiniz var konuşamıyorsunuz, anlatamıyorsunuz yapabildiğiniz tek şey ağlamak ve bir kişiye muhtaçsınız o da yapamıyorum diyor.. ne kadar kötü değil mi onun içinde? Yemesin bırakın zorlamayın sadece teklif edin yemezse sonra yine denersiniz. Benimki de yemiyor, bu forumdaki 10 anneden 7sinin bebeği yemiyor inanın. Hiçbirimizin evi bal dök yala değil, hiçbirimiz her gün 10 çeşit yemek meze çıkarmıyoruz 🫠 hiç yemek yapamadığım yatağımı toplayamadığım günler oldu, hiçte birşey kaybetmedik yani iki yumurta kırdık, makarna haşladık doyduk ☺️ Ama biliyorum ki bütünn bunlar olsa bile bebeğime benden daha iyi kimse bakamaz, onun benim sevgime kokuma ihtiyacı var. Sizin de öyle. Mesela öğlen uykusuna yatırmıstım biraz iş yapıp kahve yaptım tam oturdum ki uyandı şimdi kahvem sehpanın üzerinde soğuyor ben onu sallıyorum 😂 yine de yüzüne eline tırnaklarına baktığım zaman hamd ediyorum. İyi ki benim bebeğim onu çok seviyorum 🫶🏼 Umarım kısa sürede toplarsınız, olumsuz yorumları hiçç okumayın bile bebeğinize en mükemmel anne sizsiniz 🌸