Burcuozata Mommyyigit aslında civil mağazalarında 200 TL ye var. Migrosta çağrı market varsa orada da bulunuyor 235 TL idi en son.
Mommyyigit Burcuozata ben de en son Migros’ta buldum fakat son kalmıştı 2 numarası niye anlamadım inanılmaz zor buldum normalde ebebekte 200 tl ama orada da yok maalesef
Burcuozata Mommyyigit civil magazasi varsa oraya bakın bir de isterseniz. Bu arada arada trendyolda vs de 200 e alınıyor ben en son oradan almıştım 🙈
Mommyyigit eserekli_kiz11 canım ben 2 kullanıyorum sağolasın başka alıcak arkadaşlar olursa onlar nasiplensin
Mommyyigit Damla29 bende 235 e aldım ama rossmanda 284 e buldum son kalmıştı hiçbir yerde bulamadım sma 2 optiproyu resmen kıtlık var şaşkınım 3 numarası çok fazla ama 2 yok
Damla29 Mommyyigit bayilik olan eczaneden alın oralarda oluyor bide mesela e bebekte 236 ya alırken ben 200 dü suan orası en uygunu bi daha oraya bakıcm bebelac alacagm onu deniycem 2 bebe bezde yetişemiyoruz bide mama var zor yani
eserekli_kiz11 Mommyyigit bnde 2 numara gecicem elimde fazla kaldi onu satip yerine 2 numara almak istyrm
Aak040422 Mommyyigit firmayı aradım ben bizzat bunun için ama canım bu doğru bir bilgi değilmiş sadece comfort gazlı bebekler için sindirimi daha kolay optipro probiyotik katkiliymis bu farki