Mommyyigit Optipro ve iyi geceler arasındaki fark nedir acaba bilmiyorum da bugün eşim yanlışlıkla iyi geceler olanı almış ben hep optiproyu kullanıyorum allahtn bi kutu daha yedeğim var ama eğer olmazsa değiştiricem beni bu konuda bi aydınlatsanız
Yusufhamza71 Mommyyigit bende bütün mamaları denedım en son sma da karar kıldım bnde sızınkının aynısını aldım ama comfort olanı vrdı bıde bende onu merak ettım aradakı farkı ney acaba gazlı bebeklere flanmı bılgınz vrmı
Smehtap Mommyyigit kullandım kızıma şahsen bir farkını görmedim iyi geceler olanın aksine icemedi bile.. Tabii her bebek farklıdır fa benim kız maalesef sevmedi bende daha almadım
atlasert Tüm içeriği aynı sadece iyi geceler mamasında nişasta var daha uzun süre tok tutsun diye fakat kabız yapıyor bilgin olsun canım
Melekk611 Hiç bir fark yok aslında daha uzun yok tututor diyorlar ama ben kullandım aynı sıklıkla uyandı geceleri
Mommyyigit Yusufhamza71 comfort anne sütü içmeyen bebekler içinmiş ve aynı zamanda gaz sorunu olan bebekler için optipro hem anne sütü hem mama kullanan bebekler içinmiş böyle biliyorum bende ne kadar doğrudur pek emin değilim ama
Mommyyigit Smehtap anladım teşekkür ederim sma 2 optipro numara hiçbir markette yok acaba niye zam mı gelicek ondan mı kaldırdılar bi bilginiz var mı ya
Aak040422 Mommyyigit firmayı aradım ben bizzat bunun için ama canım bu doğru bir bilgi değilmiş sadece comfort gazlı bebekler için sindirimi daha kolay optipro probiyotik katkiliymis bu farki
Burcuozata Mommyyigit aslında civil mağazalarında 200 TL ye var. Migrosta çağrı market varsa orada da bulunuyor 235 TL idi en son.
AhsenAhsen Yusufhamza71 aptamil evolvia hipp goldan goat denedim hepsi kabız ve gaz yaptı. Kolik bir bebegim var ancak bu sma comfort iyi geldi kabızlık yok gaz sancısı diğer mamalara göre daha az oldu. Her bebeğe farklı bir mama fayda ediyor siz de ancak deneyerek bulabilirsiniz bebeğinize doğru mamayı.
Mommyyigit Damla29 bende 235 e aldım ama rossmanda 284 e buldum son kalmıştı hiçbir yerde bulamadım sma 2 optiproyu resmen kıtlık var şaşkınım 3 numarası çok fazla ama 2 yok
Mommyyigit Burcuozata ben de en son Migros’ta buldum fakat son kalmıştı 2 numarası niye anlamadım inanılmaz zor buldum normalde ebebekte 200 tl ama orada da yok maalesef
Burcuozata Mommyyigit civil magazasi varsa oraya bakın bir de isterseniz. Bu arada arada trendyolda vs de 200 e alınıyor ben en son oradan almıştım 🙈
Mommyyigit eserekli_kiz11 canım ben 2 kullanıyorum sağolasın başka alıcak arkadaşlar olursa onlar nasiplensin
Damla29 Mommyyigit bayilik olan eczaneden alın oralarda oluyor bide mesela e bebekte 236 ya alırken ben 200 dü suan orası en uygunu bi daha oraya bakıcm bebelac alacagm onu deniycem 2 bebe bezde yetişemiyoruz bide mama var zor yani
eserekli_kiz11 Mommyyigit bnde 2 numara gecicem elimde fazla kaldi onu satip yerine 2 numara almak istyrm