Derinnn0 Derinnn0 yiiiaaaa tişikkirlir 😍 Semerkant benim için Suç ve Ceza gibi oldu, bir dahakine onu okucam diye diye senelerdir öteledim hep haftaya başlıcam 🙄
limonkolonyasi Baakpnr- Khaled Hosseini Bir Muhteşem Güneşi sipariş verdim yarın elimde olur inşallah ona başlayacağım sabırsızlıkla…
1morportakal limonkolonyasi @Baakpnr- Ah her okuyanın kalbinin yarası bin muhteşem güneş ❤️ Bir de aynı türde Kabuğunu Kıran İnci diye bir kitap var Nadia Hashimi yazarı aynı türde çok çok güzel bir kitap çok akıcı kesinlikle tavsiye ederim 🙏🏻
Derinnn0 Baakpnr- ben kırdım döngüyü okudum sonunda, çok sıkılacağımi beklerken hiç sıkmadı. Kült olan her şey dıştan sıkıcı gelir insan başlayamaz asla. Harry Potter , yüzüklerin efendisi falan gibi, asla izlemedim 😂
Deletedmom_109 Baakpnr- Amin maalouf en sevdiğim yazardır. Her kitabı güzel ve yakın toplumlarda olduğumuzdan belki verdiği örnekler anlattığı hikayeler de çok tanıdık.
Baakpnr- Deletedmom_109 tüm kitaplarını okumak gerek hocam sanırım 😍 Doğunun Limanları da bekliyor onu da okucam 😍
1morportakal Derinnn0 Ya ne kadar şanslısın keşke ben de hiç izlememiş olsam ve o heyecanla tekrar izlesem. Keşke çok sevdiğimiz filmleri kitapları hafızamızdan silip tekrar tekrar okuyup izleyebileceğimiz bi teknoloji olsa 🥲
Aksmom Baakpnr- Puslu Kıtalar Atlasını biran önce okuyun derim ben okuduktan sonra keşke daha önce okusaydım dedim o kadar harika bi kitap 😍