MinikPrensesannesii Baakpnr- dün geceden💙 ahmet ümit, john verdon aşığı birisiyim bütün kitaplarını bitirdim 😍 ah bi de sherlock holmes tabiki🦋
Baakpnr- MinikPrensesannesii yaa nasıl güzel bir görsel 😍 Ahmet Ümit’in kitaplarını cok merak ediyorum. Hangisi ile başlanmalı peki ilk defa okuyacak olan birine hangi kitabını önerirsiniz 😍
AyazMerve MinikPrensesannesii Bütün serilerini okumuştum önceden ama iki senedir kitap okuyamıyorum neredeyse 🥲Bu kitabı görünce içim bir hoş oldu alıp okumak istedim.
Derinnn0 MinikPrensesannesii aaa bende 😍John verdon’in bu kitabını alcaktim bitek bunu okumadım , diğer kitapları çok iyi 😍 ama John verdon, agatha christie falan okudukça Ahmet Ümit’in dili bana hoş gelmemeye başladı, onları okumadan önce güzeldi 😂
Minkpndam Baakpnr- ne kafalar var anlamıyorum ben biraz cinselliğe önem veririm cinsellikle ilgili post açılmıştı yardımcı olmak amaçlı yazmıştım bende normalde iplemem kimsenin cinsel hayatını bakmam bile banane işte bir kaç taktik vermiştim sapık damgası yemiştim😂
MinikPrensesannesii Baakpnr- ben hepsini çok sevdim ama en çok sevdiğim iki tane bab-ı esrar ve beyoğlu rapsodisi gerçi hepsi mükemmel tek solukta bitecek kitaplar😍❤️
dumeka Baakpnr- merhaba, diğer yorumlarınızda gördüm afyondasınız sanırım ben de buraya dışardan geldim. Bende Ahmet Ümit’in bab-ı esrar iki tane var unutup tekrar almışım birini size hediye edebilirim ☺️
Aksmom Baakpnr- Puslu Kıtalar Atlasını biran önce okuyun derim ben okuduktan sonra keşke daha önce okusaydım dedim o kadar harika bi kitap 😍
MinikPrensesannesii Baakpnr- şimdiden keyfili okumalar❤️ Kocaman bir kütüphanem vardı hakkari yüksekova da şehit pöhler için bi kütüphane açtık hepsini oraya bağışladım . En kısa zamanda tekrar büyük bir kütüphane yapıcam inşallah 😍🙏
Baakpnr- MinikPrensesannesii ne kadar güzel bir şey yapmışsınız 🤲 kendi evim olursa bir gün benim de en büyük hayalim o inşallah 😍
Baakpnr- MinikPrensesannesii evettt 😍 şu an Hakkari’de misiniz 😍 biz de Doğu görevindeydik Bitlis’te 4 ay önce bitirdik afyona geldik 😍