Beyseko ben eşim ve kızım bu losyon sayesinde kurtulduk üstelik oğluma da hamileydim. 10 gün kullandık. Bugün akşam banyo yapıp sürdük popo arası vajina ya kadar ustelik yatacgimiz vakit tırnak içlerine kadar. Sabah heoimiz banyo yapıp nevresim , havlu , lif z üstümüzden çıkan çamaşırları 60 derece de yıkayıp yorganı yastığı güneşe koydum 3 4 saat. Kuruyan çamaşır nevresim havlu lif dahil hepsini tersinden dikişli ürünlerinden ütüledim. Kaç doktor gezdik kaç karışım kremler losyonlar kullandık ise yaramadı. akşam tekrar şurup sabah banyo yıkama işlemi yine aynı 10 gün yaptık 1 hafta ara verip tekrar 10 gün sürdük bu sefer nevresim yikamafim ama çamaşır havlu yıkadım yorganları yine güneşe attım. Riske atmamak için 15 gün ara verip tekrar 1 hafta kullandık atlattık. En önemli olan şey ütü ben aşırı aşırı zorlanmistim. Hergun yıka utule nevresim tak. 6 sylik hamileydim. Annemlerde yakalandı böyle böyle yap dedim ben uğraşamam yikamayls utulemeyle dedi 2 sene çektiler. Ben rahat 1 sene boyunca herşeyi tersinden ütüledim . Yüze surulmuyor diye biliyorum. Yüzünü karbonatlı suyla sil sürekli. Birde kükürtlü sabunla banyo yapin