hilalhanim Beyseko Uyuz ilaçları dikkatli kullanılması gereken, dr kontrolünde kullanılması gereken ilaçlar. Yararı olduğu kadar zararıda var ve o bir bebek en azından eczane ya da aile hekiminize danışın. İlaca gelirsek hiç tedavi edici değil onun yerine peri balsamı olan kükürtlü özel karışımlar var eczanede hazırlanıyor reçete ile onlar kesin sonuç veriyor.
sadeturkvatandasi Tuzz sirke bizim vücudumuz için bile zararlı asidik bir ürün ve cildin pH derecesi ile uyumlu değil, helede bir bebek söz konusuysa hiç kullanılmamalı. Bende uyuz atlattım bir kere sürmüştüm tavsiye ediyorlar diye tüm cildim yanmıştı kaşınmıştı.
Tuzz sadeturkvatandasi evet yakıyor ama ben 2 bardak su bir çay bardağı sirke koydum direk bitti zaten
kahveli_anne Beyseko Hayır yüzüne sürmeyin. Biz yetişkinlere bile boyundan aşağı sürün asla yüze gelmesin demişti doktor. Bi doktora görünmeden sürmeyin bence.
Mariposa Beyseko sürebilirsin. Gözüne ve ağzına gelmemesine dikkat edin. Önce şampuanla 5-10 dk kalsın bol su ile durulayın sonrasında kremi sürün sifa olur insallah bunu bütün ailenin de yapması lazım bulaşır cunku
Zerozr Bebeğim 5 aylıktı bulaştığında tam 4 ay çektim kullanmadığım hiç bir ilaç kalmadı kwellada metrin karışımlar vs yüzüne sürebilirsin demişti bana doktor ellerine de sürüp çorap takıyordum ağzına sürmesin diye öncelikle bütün evdeki herşeyi a dan z ye yıkadım ütüledim bitene kadar 4 ay hergün yaptım çok yoruldum ama kurtulduk kwellada ve metrin işe yaramadı ama karışım iyi gelmişti
Beyseko Zerozr karışımı bebeğinize uyguladınız mı peki. Temizlik yapıyorum her zaman ama çalışıyorum o yüzden zaten işte yorul eve gel ütüye bugün başladım nasıl geçecek bilmiyorum valla
Ates_mami Beyseko biri sirke yazmış. Sakın diyorum sakın. Mahvedersiniz cildini. Biz 6 ay çektik bu illetti. Öyle sirke yağ vs geçecek kadar basit birşey değil. Ailede herkesin kremi düzenli kullanması evdeki temizlik hijyene çok dikkat ederek atlatabilirsiniz. Kwelledaya gelince bebeğinize iyice yedirerek masaj yaparak sürün. Yüz baş boyun parmak araları kulak arkaları atlamadan sürün. Zaten bebeklerde en çok oraları tutar. Göz çevresine hiç yaklaştırmadan az az ve yedirerek yüzüne sürebilirsiniz. Ben bu ve bunun gibi piyasadaki her ilacı kullandım. Bu uyuzu maalesef ki en iyi ben biliyorum diyebilirim. Birde birine yazdirmissiniz galiba. Uyuz olduğuna eminsiniz değil mi daha önce teşhis koyuldu size değil mi. Birde ilacı aynı evde yaşayan yada anneanne aile gibi gidip görüştüğünuz herkesin tedavi olması lazım. Eşiniz siz ve ailedeki diğer herkes eşzamanlı tedavi edilmesi lazım. Eğer 1 kişi 1 gün aksatirsa tedaviyi geçmesi imkansız gibi birşey. Aklıma gelenleri yazdım ama sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz
Beyseko Ates_mami size şöyle anlatayım durumu ben ailemin yanına fındığa gittim orda herkes kaşınıyordu ve bana geçti kızımda birşey yoktu parmaklarımın arasında bişeyler çıkıyor çokkaşınıyor ve sıkınca su çıkıyor ailede genel olarak böyle aynı evde kalıp kaşınmayanda var kaşınanda anlamadım bundan bişey ama kızımda kendini kaşıyor bugün daha fazla sanırım uyuzuz doktora çıkmak istedik ama iZinliymiş dahada bayağı var gelmesine
Doruk-_ Beyseko ben onu da kullandım ama geçmedi ben ciddiye de bi profesör doktora gitmiştim bi ilaç vermişti bana ama kortizonlu idi 3 günde kaşıntımı kesti
Asyece Çok geçmiş olsun bizde şuan tedavi sürecindeyiz doktor vazelinli kükürtlü bir karışım yazdı onu kullanıyoruz kızım 11 aylık ve alerjik doktorumuz özellikle saç derisine ve yüzüne uygulayın dedi gerçekten o kadar zor bir süreç ki kafayı yemek üzereyim kurtulduk diyenler nasıl kurtuldunuz detaylıca yazarmısınız temizlik adan zye hepsini yapıyorum evi dezenfekte ettiricem çarşamba günü inşallah bu son olsun
Beyseko Asyece ne kadardır tedavi oluyorsunuz bende bir kullanıp deneyeceğim kızımda hiç birşey yaptırmıyor temizlik bile yapamıyorum zaten pazartesi işe gideceğim bakıcıda gelecek bir kaç gündür yıllık izindeydim nasıl olacak bilmiyorum
pogacayanakk Ya doktora soramam falan diyorsunuz anladığım kadarıyla devlet hastanesinden bahsediyorsunuz, özel hasteneye gidin burdan öğrendiğiniz tek güvencesi bende işe yaramıştı denilen yöntemi mi kullanacaksınız bebeğinizin sağlığı söz konusuyken
Beyseko pogacayanakk güzel söylüyorsunuz ama maalesef bulunduğum ilde özel hastane yok hem eşim yanımda değil hemde bebeğimle markete bile zor giderken nasıl şehir dışına çıkayım hemde gurbetteyim
Asyece Beyseko işe ara verebiliyorsanız ara verin tedavi olana kadar bakıcı da gelmesin yoksa kısır döngünün içine girersiniz çok zor gerçekten 2 ay oldu bizim ve temizlik yapmadan asla bitmez birde kullandığınız losyon hiç bir işe yaramıyor
pogacayanakk Beyseko kusura bakmayın ben çocuğunu hastaneye götürmemek için kırk takla atan insanları gördükçe aklımda öyle bir Profil canlandı bir an. Gurbet zor biliyorum sizi bu konuda anlıyorum