anayimbennana DenizinAnnesj kulak çubuğuna zeytinyağı batırıp hafif bastırdım canım yani içeri girdi mi bilmiyorum
Dolun Melikekader1 merhaba aynısı bizimde başımıza geldi lanet bi mama kızım 8 gün kaka yapamadı sabahlara kadar o çırpındı ağladı ben ağladım . Aptamile döndüm ve ertesi gün yaptı sma çöpe attım hemen değiştirin 2 arkadaşta aynı şeyi yaşadı onlarda aptamil kullanıyo
Dolun Dolun çocuğun kalçasına bişey uygulamayın hatta lamanda Allah korusun çatlak olur bu seferde yarın ilk işiniz mama almak olsun aptamil bana yazcaksınız hemen yaptı diye bide gaz damlası kullanın biz biogia kuklanıyıduk
Melikekader1 EsraElisa uyguladım ama fitil de bir işe yaramıyor bazıları sanırım aşırı derecede etkisizmiş
Mrv0012018 Busra986532 doktorunuz zeytinyağını bebeğinize verebilirsiniz dedi mi benim de bebeğim kaka yapmakta zorlanıyor hep ıkınıyor 3-4 günde bir zorla yapıyor poposuna kulak pamuğu ile zeytin yağı sürüyorum ama fayda etmiyor zeytin yağı versem mi kaşıkla diye düşünüyorum
Melikekader1 Mrv0012018 eğer mama ile besliyorsanız sabah ki ilk mamasına bir kaşık zeytinyağ koyun dedi bize bir de makata uyaran verip alıştırmayın dedi
Melikekader1 anayimbennana hipp in keçi sütünü koskoca Urfa’da hiçbir yerde bulamadık ardından doktora haber verdik golden coat yazdı üzerinde keçi var onu kullanıyoruz ama mama sonuçta değişen birşey olmadı hala kabız
EsraElisa Melikekader1 gliserin aşırı etkilidir hemen hemen her bebeğe veriyorlar yani şaşırdım açıkçası Bi ultrason falan çekin bebeğr
DenizinAnnesj Melikekader1 2 cc yeterli icine gittiginden emin olun bazen gaz olunca makatta basinc oluyo disari akıyor sıkınca eger disari akarsa bekleyin biraz sonra tekrar yapin içine girsin içine girmeden yapmaz çünkü
DenizinAnnesj anayimbennana onda hic bise yokki ucu minicik zaten sıkmazsaniz iceri gitmesse yapmaz altına