EsraElisa Melikekader1 gliserin kahverengi sarı kutu rengi bu çok etkili ama yarım verin 2 3 saniyede hemen pırtlatır ne var ne yok üstünde çok güzel uyur ama Dr mutlaka sorun sonra kulanın
DenizinAnnesj Melikekader1 benim bebegimde kabiz oluyo 35 günlük enjektörle makatina 2 cc saf zeytinyağı sıkıyoruz 5 dk sonra yapiyor
anayimbennana DenizinAnnesj peki bu bağımlılık yapar mı acaba ya 17 günlük kızım çok çok zor yapıyor illa ben karnına bastırınca masaj vs yapınca yapıyor sab simplex de kullanıyoruz mama da sma comforta geçtik optipro dan ama hala aynı
DenizinAnnesj anayimbennana hergun bikere yapiyorum ben cunku yapmamasi daha kotu saf zeytinyagi hic bise yapmiyo yapin bence rahatlasin bagirsaklari yapmadığında daha cok sancisi olur huzursuz olur gunde en fazla 1 kere yapin
Melikekader1 anayimbennana Biz de aynı damlayı kullanıyoruz üstelik aynı mamadan sizin dediğiniz mamaya geçtik ikincisini aramadığınız yer kalmadı
Melikekader1 anayimbennana Ya gerçekten işe yaradı mı bizim de bugün doktor kontrolümüz vardı makata yağ ile uyaran vermek çok iyi değildir çünkü Bağırsakları tembelleştirir ve kaka için hep bi uyaran bekler dedi
DenizinAnnesj anayimbennana fazla yapmayin günde hic yapmazsa 1 kere yapin ise yaricaktir bizimkide oyle çünkü sevindim ise yaradigina 🤗
DenizinAnnesj Melikekader1 cok fazla tabiki yapmamak lazım ama gunde en fazla 1 kere zorlandiginizda yapabilirsiniz çünkü hic yapmamasindan iyidir yapmazsa cok sancisi olur bağırsakları asiri rahatsiz eder onu
anayimbennana Melikekader1 evet ya bende ondan korktum ama mecbur kaldık artık yaptım çok şükür işe yaradı
anayimbennana DenizinAnnesj aynen Bacım şimdi bekliyorum işte yapsın diye gece yapmazsa artık gene öyle yapacağım
Melikekader1 anayimbennana hipp in keçi sütünü koskoca Urfa’da hiçbir yerde bulamadık ardından doktora haber verdik golden coat yazdı üzerinde keçi var onu kullanıyoruz ama mama sonuçta değişen birşey olmadı hala kabız
rabiabs Benim bebeğimde çok kabızlık yaşıyordu ilk doğduğu günden beri şırıngayla 3 ml rezene veriyorum her mama yada emzirdikten sonra doktoruna sorun hiç bir zararı olmuyor 11 aylık hala veriyorum çok güzel kaka yaptırıyor canım
ozgenilkiraz Melikekader1 aynı durum bende de var nurse harvey şurup birebir verdiğim gibi gaz cıkarmaya başlıyor ve uyuyor kesin deneyin pişman olmazsınız
anayimbennana DenizinAnnesj kulak çubuğuna zeytinyağı batırıp hafif bastırdım canım yani içeri girdi mi bilmiyorum