Alyamom1 Benisahtesevme2 yöresel ürünlere gelmişti paketi 20 TL ydi tütsülük koyacağımız ahşap stand da 10 TL ydi. İçinde 20-25 tane kadar tütsü vardı
Senibidasanaelikopteryokbuson Alyamom1 bulabılırım umarım ya gıttıgım yerde sadece lavanta vardı vanılya bıde adacayı bakıcam tekrar bugun cıkınca kokusu guzel dedınız sımdı daha heveslendım🥲
Senibidasanaelikopteryokbuson Fenty ben cok sevıyorum Tereddutle aldım aslınsa agır olurmu dıye ama cok hos kokuyo agır bı kokusuda olmuyo odaları elımde tutsuyle bı kes gezıyorum kalıcılıgıda guzel oluyo gecelerı yakıyorum zaten cocuklar uyuyunca ozellıkle
Ummuscetinkaya Fenty her türlü ot çöp kullanırım shahahah düzenli otlarımı karıştırırım, ne için ne kullanacaksam yakarım. Kızımın eline de veriyorum camlar açık şekilde evde dua eşliğinde arınma yapıyoruz
2_premses_annesi Fenty üzerlik ve defne yaprağı yapıyorum. Hem peygamber efendimizin sünneti hemde üzerliğin çok faydasını duydum özellikle geçer koklarım
KonudanBagimsiz 2_premses_annesi Bu sene annem getirmişti erzincandan üzerliği.Süsleyip birleştirip eve asılır nazar için çok iyi olduğu söylenir.Köylerde her evde vardır mutlaka,bana da çok hoş geliyor üzerlik.
Kimeneayol Fenty kuru bitkilerden bir Buket alabilirsiniz ben almıştım doğal koku yayıyordu Bohomatilda diye bir sayfadan almıştım hala var mı bilmiyorum
Ummuscetinkaya Fenty şaman duaları vardır. Aynı zamanda otların belirli bir arındırıcı özelliği vardır. Dua da evi temizler arındırır. Mesela inşirah süresi açıp adaçayı Pelin otu yakmak gibi. Nazar süresi açıp üzerlik yakmak gibi
2_premses_annesi KonudanBagimsiz kokusu beyine çok faydalı ben çocuklarıma da koklatıyorum ateşe atıl daha güzel oluyor kokusu
[silindi] Fenty çubuklardan almayın aşırı zararlı maddeler içeriyor soluması çok tehlikeli. bulabilirseniz bazı aktarlar kendileri tütsü yapıyor. bulamazsanız da kuru adaçayı, yeşilçay yaprağını yakın evde gezdirin ya da kuru meyve kabuklarını.
Fenty [silindi] Bende okudum zararlarını. Daha önce kullanmadım nasıl bir şey kullanacağımı da bilmiyorum sizlere sorayım dedim. Ben gece kitap okuyorum uyku bastırıyor bu sebeple okuduğumu tam anlamakta zorluk çekiyorum. Arkadaşım tütsü al dedi zihin açıyormuş bu sebeple almak istiyorum.