Whatornot Fenty şu fitil şeklinde olanlardan alıyorum ben tütsülük var şelale gibi olanlardan. Sadece hoş koku için yeşil elmalı kullanıyorum
Fenty Benisahtesevme2 Ben bir tane çubuk olandan aldım ama oğlum evde olduğu için kullanmakta tereddüt ediyorum yaydığı koku sağlık açısından zararlı mi diye.
Fenty Whatornot Anladım peki içinde kimyasal bulunduğu için sağlık açısından zararmış diye okudum tütsülerinde katkısız olanı var mı yani alırken neye dikkat etmeliyiz?
Fenty Whatornot Haklısınız ben parfüm kullanmıyorum da artık bu direkt eve doluyor ya soluyoruz kokusunu falan ondan dedim.
Senibidasanaelikopteryokbuson Fenty ben cok sevıyorum Tereddutle aldım aslınsa agır olurmu dıye ama cok hos kokuyo agır bı kokusuda olmuyo odaları elımde tutsuyle bı kes gezıyorum kalıcılıgıda guzel oluyo gecelerı yakıyorum zaten cocuklar uyuyunca ozellıkle
Fenty Gmznr2909 Kitap okurken yakmak istiyorum zaten bunun için aldım ama kokusu evden kolay kolay gitmiyor sanırım.
Gmznr2909 Fenty evet kolay çıkmıyor ama bebeğin uyurken yakıp sonra havalandirirsan cikada bilir ama tütsü yerine mum tavsiye ederim onun kokusu daha çabuk çıkıyor
Senibidasanaelikopteryokbuson Alyamom1 bulabılırım umarım ya gıttıgım yerde sadece lavanta vardı vanılya bıde adacayı bakıcam tekrar bugun cıkınca kokusu guzel dedınız sımdı daha heveslendım🥲