Elifyor idrar yolu enfeksiyonu veya ayaklarını üşütmüş olabilir. bunlar yoksa da psikolojik bir sebebi olabilir. ben şehir değiştirince mahvolmustum. bir kez de uykudan uyanıp benden başka birini görünce yaşamıştık. korkmuş olabilir, çizgi film belki ya da bir bagris cagris duyduysa. ihtimal çok fazla var. bence gece bez takabilirsiniz. ben başladığımız andan itibaren hiç takmamistim gece bez, ta ki bu gerilemeleri yaşayana kadar. artık hirpalandim hem fiziksel hem psikolojik olarak ve gece onu da hasta etmemek için o uyuduktan sonra taktım, uyanmadan çıkarttım. yine de tuvalete kaldırdım ama en azindan çocuk hasta olmasın diye düşündüm. gündüz de kaçırıyordu, artık ondan beklememeye başladım, geldiğini anladığım an kendim götürmeye başladım. zaten tuvalet iletişimiyle başlamıştım ben, aynı yönteme geri döndüm. gündüzü kendimce ayarladığım zaman yani altına hiç kaçırmadan, islanmadan tamamlayabildigimiz zaman gece de yine normale döndü. geceler 1 2 hafta içinde normal düzene geri döndü ama ben 2 3 ayı göze almıştım açıkçası.