MinnakvLiva Her zaman para derdim ama kocamı tanıyana kadar 😂 aşk diyorum o yüzden, ihanet edip sevgime nankörlük etmediği sürece aşk diyeceğim, ihanet ederse şayet benim için aşk bitmiştir önüme bakarım 😂
Firdevsibici motheroftwoangels aşık olduğum adamla ve aşık olduğum adamdan olan yavrumla yemeyeceksem paranın hiç bir hükmü yok gözümde yavrum aç kalmasın başımızı sokacak evimiz olsun bizim olmasa da olur kirayı ödeyebilelim bana bunlar yeter çok ama çok fakir bir ailede büyüdüm ben 8 yaşımdayken annemle babam boşandı evimize artık para girer oldu ama annem o kadar para kazanmakla kafayı bozdu ki ne bizi gördü gözü ne bizi sevdi sırf 3 kuruş para harcamamak için kazandığım üniversiteye yollamadı evlenmek istedim cebinden para çıkacak diye sırt çevirdi bana düğünüme dahi gelmedi para yüzünden bu kadar sevgisiz kalmış biriyken parayı seçemem evet çok para kazanamıyor eşimde kiramızı ödeyebiliyoruz çocuğumuzun karnı doyuyor bizim karnımız doyuyor çok şükür dahasına lüzum yok benim gözümde
motheroftwoangels Firdevsibici çok üzüldüm… Hersey para ile alınıyor manasında seçiyoruz parayı yoksa hani para düşkünü gibi algılanmasın kesinlikle.. aşk değilde sevgiden yanayım bnde değer olarak sevgi bakidir sonsuzdur çok aşka inanan biri değilim.. sevgi olsun hersey olsun 🥰💓💓 amaaaa işte bez vs neyle alalım mecbur para diyoruz minnnoooş😁
Anisa21 motheroftwoangels Biliyorum komiklik olsun diye ettin ama cvp verdiğim zamanki halim modum öyleydi ve öle yazmak geldi içimden
motheroftwoangels Anisa21 anladım canisi olsun moralini her zaman yüksek tutmaya çalış kendin için 🥰🥰🥰
Firdevsibici motheroftwoangels ben hamileliğimde çalışıyordum çok güzel bez stoğu yaptım mama çok şükür vermiyoruz anne sütü yetiyor düzenli doktor kontrolünden başka bir masrafı yok miniğimin o yüzden belki de bu rahatlığım benim de
motheroftwoangels Mminigimm tebrikler yüz yılın cümlesini kurarak gönlümüze taht kurdunuz alkışlıyoruz 👏👏😃😃🥰🥰🥰🥰
Lunaluu motheroftwoangels ben hakkımı akıldan yana kullanıyım😅 akılsız erkek parayıda yer aşkıda öldürür.
AgentMom motheroftwoangels bende aşk kadınıyım. Para çalışıp kazanırsın ama aşkı kaç defa bulacaksın. Bulduysan da kaybetmeyeceksin
asyanin_annesi35 Valla ne aşk nede para huzurum olsun yeter hep derim Allah’ım çok verip azdırma diye kıt kanaat geçiniyoruz aşk ta yalan Leyla Mecnun kavuştu mu aşk meşk yalan sevgi saygı varsa miss 🤌
yareninannesiiii motheroftwoangels valla ben ne düğün yaptım ne altın istedim direk evlendik sadece yüzük aldık aşk evliliği ama maaşı iyi 😬