motheroftwoangels Wolverine canımsın uyku köpeğin olsun dicem senin bebisler bna hadi ordan dicekk 😃😃
Oflu_u motheroftwoangels yani ne çok aşk kadınıyım nede para.Sonuçta para kdını olsam yatı katı olanla evlenirdim ortaya karışık 😀
[silindi] motheroftwoangels evet seveyim tiksinmeyeyim istiyorum ama para da olsun yani rahatıma düşkünüm 😂
Wolverine motheroftwoangels 🥴🥴🥴😵😵😵 oglus hasta kaç gündür uyku yok yarın stajim var, cuma okulum var evde beni bekleyen ev işleri ve aynı zamanda çizip teslim etmem gereken çizimlerim var
motheroftwoangels Anisa21 makara olsun diye şey etmiştim 🙄 ufak bir moral olur gibisinden. Şuan kime sorsan şimdiki aklım olsa ile başlar cümlesine..
Anisa21 motheroftwoangels Biliyorum komiklik olsun diye ettin ama cvp verdiğim zamanki halim modum öyleydi ve öle yazmak geldi içimden
Wolverine motheroftwoangels Formasyon eğitimim var staj yapıyorum. Yüksek lisansimi bitirmeye çalışıyorum bir yandan 🥴 iyi b.. yedim her şey birbirine karıştı 🤣
motheroftwoangels Wolverine olsun olsun hersey bittiğinde rahat edersin biraz disini sıkarsın güzel senin adına çok sevindim şimdi 🥰🥰süreci zor ama sonucu güzel olur
Deletedmom_33 motheroftwoangels valla eşimin hiç iş para durumuna bakmadan çok severek evlendim. Şuanda sorun etmem ama hala ilk zamanki gibi seviyor muyum onu da bilmiyorum para=ben değilim ama aşk kadını da değilim galiba artık
Tatlican motheroftwoangels Para bitti aşk bitti diye bir şarkı vardı 🤣🤣 Ben para göz biri degilim ama bu devirde sadece ask demek yalan olur galiba🤦♀️