Kuzeymomss tiredmom_ vallahi ne yalan söyleyeyim hiçte sağlıklı beslenmedim. Sağlıklı yediğim tek şeyler, muz, yumurta, kaşar peynir, ceviz, meyve, yoğurt falan yiyordum. Sulu yemek yemezdim yani tavuk balık yemezdim
tiredmom_ src414141 ben ilk zamandan beri aynı vitamini kullanıyorum Bence onunla hiç bir alakası yok🤷🏻♀️
MerizKen tiredmom_ eltim 6 çocuk doğurmuş asla gaz nedir bilmş dedi, hiç gazı çıksın diye masaj bile yapmamış, benim bebeği görünce o da senin şansın deyip duruyor 🙄🙄🙄
Gryffindor Benim bebeğimin de hiç gazı olmadı. Gaz damlası dahi kullanmadık bir kaç kere belki. Mamadan dolayı sıkışıyordu bazen onu da çoğunlukla kendi hallediyordu. Bence annenin yaptığı ve ya yapmadığı bir şeyden olmuyor bebeğin kendisiyle ilgili. Bazı bebekler gazlı oluyor. Bu arada bebeğim erkek ve sezaryen doğum ile dünyaya geldi ( Bunu erkek bebekler ve sezaryen doğan bebekler gazlı olur dedikleri için yazdım.)
hunilimomm tiredmom_ büyük kızım da gaz nedir bilmezdim eşim gelir bı hareketlerini yaptirirdi bı o zaman pıt pıt yapardı ama küçük hem ağızdan hem popodan koca insan gibi çok kasar aglar ikinir her bebek çok farklı
kirmizibasliklikiz_ tiredmom_ yani benim ikizlerimde gazli degildi gaz damlasini falan burdan ogrendim hic kullanmadik ama gazı bilmeyen insan da ne bileyim 😁
tiredmom_ kirmizibasliklikiz_ ya var gerçekten bir de anlatmaya çalışıyorum sırtına vuruyorum gazını almak için vurma o bebek canı acır diyorlar ya sert vurmuyorum bile dokunuyorum öyle yapmasam nasıl çıkacak bu Çocuğun gazı🤦🏻♀️
Aysegul93 tiredmom_ sağlıklı şeyler yedim ama 9 ay her gün dikkat edilmiyor yani. Acıyı soğanı sarımsağı fasulye nohut bunları hep yedim bebeğime hiç dokunmadı sütten geçer derler ama hiç gaz yapmadı
superrrmom tiredmom_ her bebek farklı benim oğlum 13 aylık bir gün bile gaz problemi yaşamadım şimdi ikinciyle hamileyim bunlar nasıl olur bilemem
OptimusPrime tiredmom_ İki bebeğimdede gaz sorunu yaşamadım. Sırtını sıvazladık çıkarırdı hatta bazen gerek kalmadan alttan üstten kendi çıkarırdı.