oykumoms tiredmom_ benim arkadaşımın da 2 oğlu var 2. Si benm kızımdan 20 gün sonra doğdu. O da diyor gaz problemi 2 çocuğumda da yaşamadım bana hiç zorluğu yok diyor. Ben kızımla hastaneye zor gidiyoeum yolda bağırmaya başlıyor ben mi yanlış yapıyorum acaba diye düşünmüyorum değil
oykumoms tiredmom_ oykumoms ama arkadaşım sadece anne sütü veriyor ben mamada veririyorım onunda etkisi oluyor
tiredmom_ oykumoms Aynı şeyleri düşünüyoruz yemin ederim Her gelen Ben de hiç gaz olmadı bende hiç gaz sorun olmadı deyince kendimde arıyorum kusuru
bhtsizbdvi Dilruba_1 çay içerdim ben ama fazla değil kahve yoktu yine de gazlıydi sanırım eşim kolik olan yeğeniyle çok dalga geçerdi ondan etme bulma dünyası işte 😂
tugceizgi tiredmom_ benim oğlum da 3 aylık olacak gazlı değil. Çıkartmaya çalışsam da bazen çıkmıyor. Her bebek farklı.
pembehanm Annemın 8 torunu var ama tek gazlı bebek benımkısıydı hemde kolık bebek yıgenlerımde gaz nedır bılmezdık valla aglamalaeı yoktu sakınlerdı bana denk geldı🤣🤣🤣
tiredmom_ Kuzularinanasi İnşallah o zamanlari Ben de iple çekiyorum aynı sizin gibi uzun uzun anlatıyorum biliyor musun Hayatında öyle problem görmemişler ya çok gariplerine gidiyor gazı var sancısı var diyorum ben öyle bir şey duymadım diyen bile var ya Kendimi suçlamaya başladım acaba hamileliğimde mi dikkat etmedim
Kuzularinanasi tiredmom_ hic kendinizi suclamayin emin olun onu diyenlerin sizden cok olmustur skntisi.bosverin bebeginiz saglikli olsun onemli olan o.gaz olayi gecici bisey cok yipratmayin kendinizi insallah en kisa surede gecer
tiredmom_ unal4195 Sen aynı bensin bir ay bir haftalık ama ne yaptıysam işe yaramadı dediğiniz damlaları bende kullandım
tiredmom_ Aysegul93 ya size bir şey soracağım hamileliğinizde yediğinize içtiğinize dikkat ettiniz mi yani düzenli mi beslendiniz mi Sağlıklı mı beslenirdiniz ondan mı olmadı acaba o yüzden soruyorum Çünkü ben kendimi suçluyorum bu konuda
durulice tiredmom_ ben her sabah köy sütü köy yumurtası bal vs yerdim asla kola icmezdim hep köy yogurdu yerdim bol bol meyve yerdim. Yani anlayacağınız çok dikkatli ve sağlıklı beslendim hem bebeğim 3 kilo doğdu hemde çok gazlı kendinizi suçlamayın ne kadar dikkat edersek edelim olacağı varsa oluyor.
Aysegul93 tiredmom_ sağlıklı şeyler yedim ama 9 ay her gün dikkat edilmiyor yani. Acıyı soğanı sarımsağı fasulye nohut bunları hep yedim bebeğime hiç dokunmadı sütten geçer derler ama hiç gaz yapmadı
sunshinednz tiredmom_ benim kızım da aşırı gazlı. 5 aylık olacak ama hala bitmedi gazı. Üç ay zaten hiç susmadı hep ama lafı. Korkunç günlerdi. Hamileliğimi çok güzel geçirmiştim halbuki. Normalde de sağlıklı beslenirdim, hamileyken ekstra dikkat ettim. Her gün içtiğim kahveyi hamileyken içmedim mesela. Bnece hamilelikle alakası yok. Bebeğin yapısı nasılsa öyle devam ediyor. Allah sabır versin. Gazsız bebeği olmayanlar halimizden anlamıyor. Bana da bir kadın bunlar en iyi günlerin falan diyip duruyordu sinir oluyordum çünkü cehennem gibi günlerdi ilk üç ay özellikle. Meğer bebekken sakin gazsızmış çocuğu ondan diyormuş düşüncesiz
tiredmom_ Norveckizi İşte benim çevremdeki insanlar da böyle Gaz nedir yaşamamışlar almayı da bilmezler hiç hayatlarında almamışlardır Hatta
tiredmom_ mervemik kimyon mu içmedim rezene mi içmedim Acı elma yağımı kullanmadım Ya ben neler neler denedim banyolar masajlar Yok artık yani işe yaramıyor çok üzülüyorum Elimden hiçbir şey gelmiyor O şanslı Grup hamileliğinde özel bir şey yaptı mı acaba sağlıklı beslendi mi yediğine dikkat ettim mi acaba Çünkü acaba Biz mi bir yerde hata yaptık
tiredmom_ Kuzeymomss ya acaba hamileliğinizde özel bir şey yaptınız mı yani yediğiniz içtiğinize dikkat ettiniz mi sağlıklı beslendiniz mi
Kuzeymomss tiredmom_ vallahi ne yalan söyleyeyim hiçte sağlıklı beslenmedim. Sağlıklı yediğim tek şeyler, muz, yumurta, kaşar peynir, ceviz, meyve, yoğurt falan yiyordum. Sulu yemek yemezdim yani tavuk balık yemezdim
tiredmom_ Leyloski Ne bileyim ben bazen kendimi suçluyorum acaba diyorum hamileliğimde dikkat etmedim de ondan mı oldu